Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα: Δημοκρατική Παράταξη!

PASOK-Synedrio

Μνημονιακή Παράταξη

Νέα ανακαίνιση στο μνημονιακό μαγαζί μέσα στο ίδιο έτος μήπως και  μπει κάνας πελάτης!

Σε  πολιτικά βαφτίσια εκ νέου θα προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της καθόδου του στις πρόσφατες ευρωεκλογές ως Ελιά, και της νέας μείωσης των ποσοστών που είχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Έθνους της Κυριακής”, το ΠΑΣΟΚ θα μετονομαστεί σε Δημοκρατική Παράταξη, βγάζοντας από το συρτάρι ένα παλαιό σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο τα σχετικά σενάρια εμφάνιζαν έτοιμο από το 2004 να αλλάξει όνομα και συμβολα

Σήμερα, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να έχει προαναγγείλει για το φθινόπωρο του 2014 ιδρυτικό συνέδριο για τη νέα Κεντροαριστερά, εκ των πραγμάτων επανέρχεται στο προσκήνιο η προοπτική αλλαγής ονόματος στο ΠΑΣΟΚ. Βεβαίως στο τραπέζι υπάρχει πάντα και η πρόταση να μετονομαστεί ανοικτά σε Μνημονιακή Παράταξη.


2 Σχόλια

    • varanus komodoensis on 1 Ιουνίου 2014 at 17:53

    ..οτι και να κανει το παραμαγαζο σας,υποπρακτορισκε παπατζονι’ς,σε καθε εκλογικη αναμετρηση ολοενα και θα συρρρικνωνεστε…παντως πρεπει να ‘ναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα για να τους κανεις τετοια λεζαντα…….

    • MAILMAN on 3 Ιουνίου 2014 at 09:26

    Και τα εκατομμύρια που χρωστάει; Τι γίνεται με αυτό; Τι έχει να πει η ΝΔ που κυβερνά; Δεν πρέπει να βγει κάποιος νόμος να δημευτούν οι περιουσίες όσων διετέλεσαν ταμίες, βουλευτές και μέλη του διαλυομένου κόμματος, για να ξοφληθεί το χρέος;

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: