Καμμένος: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενός

Καμμένος: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι κανενόςΤην απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξάρτητα από το πρόσωπο, επανέλαβε ο πρόεδρός του κόμματος, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, το οποίο θα γίνει στις 14 και 15 Ιουνίου «θα επιβεβαιώσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα και παράλληλα θα αλλάξουν όλες οι δομές του κινήματος».

Παράλληλα ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι όσοι βουλευτές έχουν φύγει από του ΑΝΕΛ δεν δικαιούνται να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα προτείνει η κυβέρνηση, καθώς θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι εξελέγησαν με συγκεκριμένη εντολή, η οποία ήταν η κατάργηση του μνημονίου και ο «αγώνας» ενάντια στην τρέχουσα κυβέρνηση.

Τόνισε ακόμη ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να γίνει «δεκανίκι κανενός», ούτε της κυβέρνησης ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας των ΑΝΕΛ με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ) του Γιώργου Καρατζαφέρη.


Αρέσει σε %d bloggers: