«Ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς» και «ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς» σημαίνει…

«Ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς» και «ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς» σημαίνει πως αναδιατάσσονται απέναντί μας με σκοπό την επ’ άπειρον παραμονή τους στην εξουσία, την οποία θέλουν να ασκούν χωρίς να μας δίνουν κανέναν απολύτως λογαριασμό.

Οταν λένε «ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς» και «ανασυγκρότηση της κεντρο-

δεξιάς» και γενικώς «ανασυγκρότηση», εννοούν τις μεταξύ τους συμφωνίες, τις μεταγραφές αλλά και τις νέες ομάδες που σκέφτονται να σχηματίσουν αυτά τα 1000-2000 πρόσωπα των ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ εξουσιαστών που καταλαμβάνουν τις θέσεις της κυβερνητικής και της νομοθετικής εξουσίας (και που διορίζουν και τους δικαστές μας).

Ωστε να συνεχίσουν να μας κυβερνούν ολιγαρχικά.

«Ανασυγκρότηση» σημαίνει πως προσπαθούν να εξομαλύνουν τις διαφορές και τις συγκρούσεις μεταξύ τους, αυτά τα ΛΙΓΑ πρόσωπα, ώστε να συνεχίσουν να μας εξουσιάζουν απρόσκοπτα. Και χωρίς κίνδυνο να απειλήσουμε εμείς την απόλυτη εξουσία τους ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.

«Ανασυγκρότηση» σημαίνει πως αναδιατάσσονται απέναντί μας με σκοπό την παραμονή και μακροημέρευσή τους στην εξουσία. Την οποία θέλουν να ασκούν χωρίς να μας δίνουν κανέναν απολύτως λογαριασμό.

Ωστε να συνεχίσουν να λαμβάνουν τον υψηλό μισθό τους από το δημόσιο ταμείο. Να συνεχίσουν να γεύονται τα προνόμια της εξουσίας. Και να συνεχίσουν να διαβιούν υπό το καθεστώς της ατιμωρησίας, την οποία οι ίδιοι νομοθέτησαν για τον εαυτό τους.

Και φυσικά να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα σχέδια των διεθνών και εγχώριων οικονομικών επικυρίαρχων και δυναστών μας, εφαρμόζοντας επάνω μας πολιτικές με τις οποίες μας ρουφάνε το αίμα και μας στέλνουν στον τάφο, στην κυριολεξία.

Αυτό σημαίνει «ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς» και «ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς».

Δεν περιλαμβάνει λαό η «ανασυγκρότησή» τους. Δεν έχει σχέση με τον λαό. Η «ανασυγκρότησή» τους αφορά στα λίγα αυτά 1000-2000 πρόσωπα, των ολιγαρχικών δυναστών μας.

Δεν έχουν στον νού τους κάτι καλό για μας δηλαδή, και η «ανασυγκρότησή» τους στον βαθμό που πετυχαίνει απλώς χοντραίνει τα δεσμά μας.

Θραξ Αναρμόδιος


7 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • pap-net on 4 Ιουνίου 2014 at 17:42
   Author

  Από το 1789 η Αριστερα και η Δεξια σε καθε γωνια της γης και σε κάθε χώρα ανασυγκροτείται σε νέα σχήματα ανά 40-50 χρόνια.

  Ένα νέο σχήμα γενιέται από πλεονάζουσες φιλοδοξίες και κληρονομεί την παράδοση του χώρου του οποίου είναι το παιδί.
  Αυτό συμβαίνει τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά αν και αμφότερες επιθυμούν να ¨πιάσουν τον κόσμο που είναι στο ενδιάμεσο ή κέντρο και στερείται βασικής πολιτικής κατάρτισης η απλώς είναι πολιτικά μη ωρίμως.

  Αλλά ακόμη και μέσα στο σχήμα αλλάζει το προσωπικό περίπου ανά 8-12ετια

  Κατά συνέπεια:
  α. Ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς” και “ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς” θα γίνει καθώς είναι ιστορική νομοτέλεια.
  β. πιθανόν θα συμπέσει με αλλαγη στα υπάρχοντα σχήματα και γενικότερα με αλλαγη πολιτικής γενιάς

   • RYaN on 5 Ιουνίου 2014 at 00:23

   Centrism

  • pap-net on 4 Ιουνίου 2014 at 17:48
   Author

  Άλλαξα λίγο το τίτλο και βαλα και μια φωτο θράκα για να βγαίνει καλύτερα στα social media που θα αναδημοσιευτεί.

   • παπαδακης on 4 Ιουνίου 2014 at 22:46

   Για εξήγησε μας πολίτικο μεγαθήριο τι είναι κέντρο;
   Αλλά που να ξέρεις γιατί απλούστατα δεν υπάρχει είναι μια εφεύρεση για τους βλάκες- ραγιάδες

   • on 4 Ιουνίου 2014 at 23:37

   Γιάννη, μπορείς σε παρακαλώ αν γίνεται να κάνεις το wordpress να μου στέλνει ένα email όταν γίνονται σχόλια σε κάποια ανάρτηση που έχω κάνει. Δεν στέλενει τώρα, και πρέπει να θυμάμαι να μπαίνω και να κοιτάω.

   Θραξ Αναρμόδιος

  • pap-net on 5 Ιουνίου 2014 at 17:48
   Author

  Μόνο εσυ μπορείς να το κάνεις θράκα
  κάτω από το σημείο που γράφουμε τα σχόλια υπάρχει η επιλογή:

  Notify me of follow-up comments by email.

  Τικαρε το

  • RYaN on 6 Ιουνίου 2014 at 01:19

  Δε μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει όλη αυτή η κουβέντα περί ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς ή/και της κεντροδεξιάς, αν τελικά η μόνη αρμοδιότητά τους είναι να εφαρμόζουν πιστά τα μνημόνια και να διαπραγματεύονται σκληρά με την τρόικα αν το κόμμα σε κάποια πρόταση μπήκε στη θέση που είναι εκ παραδρομής, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται τρεις λέξεις παρακάτω!
  Από τη στιγμή που κεντροαριστερά και κεντροδεξιά έπεισαν το λαό ότι αυτή είναι η μόνη εφαρμοσμένη χρησιμότητά τους στην παρούσα περίοδο που διανύει η χώρα, μη περιμένουν ότι όλη αυτή η συζήτηση μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στους χώρους τους. Θα παραμείνει ένα ανακάτεμα μιας τράπουλας στελεχών, της οποίας τα φύλλα όλο και θα λιγοστεύουν.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: