Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και από τον Σαχινίδη!

Ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς πρέπει να εκλεγεί από την βάση

Ακόμη ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θέτει έμμεσα ζήτημα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, καθώς, ο Φίλιππος Σαχινίδης, σε συνέντευξή του τονίζει ότι ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς θα πρέπει να προκύψει από την βάση.

Ο Φίλιππος Σαχινίδης, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει «Το ερώτημα ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς δεν θα το θέσω εγώ. Θα το θέσει η κοινωνική βάση, που θα αντιπροσωπευθεί στο Συνέδριο, όπου θα αξιολογηθούν τα προγράμματα, τα πρόσωπα, ο ηγέτης και η ηγετική ομάδα. Και ο ηγέτης πρέπει να προκύψει από τη βάση με ανοικτή διαδικασία, που αποτελεί κεκτημένο του χώρου μας».

Τονίζει ότι πρέπει να γίνει ξανά πλειοψηφική δύναμη ο χώρος της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας και σημειώνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προτείνει τον διχασμό και όχι τη συναίνεση που είναι προϋπόθεση για την οριστική έξοδο από την κρίση. Πεποίθησή μου είναι ότι η κρίσιμη συμμαχία για την επανένωση της κοινωνίας, η συμμαχία «δημιουργών και αδυνάτων», μπορεί να γίνει μόνο από την αναγεννημένη ελληνική σοσιαλδημοκρατία».

Κρατά, δε, αποστάσεις από τον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας πως «ο καθένας μπορεί να αξιολογήσει τις απόψεις του, όπως αυτός δημοσίως τις διατυπώνει».

Πηγή: iefimerida.gr


Αρέσει σε %d bloggers: