Καμμένοι (εντελώς)

Η φανέλα της Εθνικής δεν άρεσε στον Τερενς Κουίκ και σχεδίασε τη δική του [εικόν

Η φανέλα της Εθνικής δεν άρεσε στον Τερενς Κουίκ και «σχεδίασε» τη δική του [εικόνες]

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ έστειλε επιστολή-καταγγελία στον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο για τις φανέλες που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ. Ο κ.Κουίκ υποστηρίζει πως η ελληνική σημαία στις φανέλες της Εθνικής μας ομάδας στο Μουντιάλ κοιτάει προς τα παπούτσια.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Κουίκ επισημαίνει ότι, «επειδή η Βουλή είναι «εκτάκτως» κλειστή, η ερώτηση θα κατατεθεί, μόλις ανοίξουν τα θερινά τμήματα, αλλά τη Δευτέρα θα αποσταλεί, για να πρωτοκολληθεί στο γραφείο του υπουργού». Επικαλούμενος την ιστοσελίδα «Διπλωματικός Παρατηρητής», ο κ. Κουίκ ρωτά:

«Κύριε Υπουργέ,

Έχετε αντιληφθεί την «Ελληνική σημαία» που έχει τοποθετηθεί στην φανέλα των διεθνών ποδοσφαιριστών της Εθνικής μας Ομάδας για το Μουντιάλ;

Υπήρχε λόγος η ΕΠΟ να… αναποδογυρίσει το γνήσιο σήμα της Πατρίδας μας, όπως υπήρχε πάντα επάνω στις Εθνικές φανέλες μας;

Δεν με ενδιαφέρει, αν αυτό αφορά είτε μια εθνική απρέπεια της ΕΠΟ είτε την σχεδιαστική «πρωτοβουλία» της χορηγού ΝΙΚΕ, εκτός κι αν της δόθηκε έτοιμο αυτό το αναποδογυρισμένο σήμα.

Σας επισυνάπτω το σήμα όπως ήταν στις φανέλες της Εθνικής Ομάδας και το σήμα όπως είναι σήμερα.

Κατόπιν τούτων σας ερωτώ κ. Υπουργέ:

1. Εσάς δεν σας ενοχλεί αυτή η… «πρωτοτυπία»;

2. Θα δώσετε την σχετική εντολή, ώστε η Ελληνική σημαία να βρίσκεται στο στήθος των διεθνών ποδοσφαιριστών μας οριζόντια και όχι να «κοιτάει» τα παπούτσια τους;»

Πληροφορίες:iefimerida.gr


2 Σχόλια

    • paso on 7 Ιουνίου 2014 at 22:12

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ…

    • παπαδακης on 9 Ιουνίου 2014 at 00:00

    Ψεκασμένος υπερπατριώτης που θα πάει στην νουδου!
    ΝΟΥΔΟΥ -ΑΝΕΛ- χρυσαυγουλα συναγωνίζονται ποιος θα καταστρέψει την Ελλάδα από τον πολύ «πατριωτισμό» τους!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: