Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βενιζέλος

«Καθαρή» η στεφανιογραφία

Βγήκε από το Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες, με ενοχλήσεις στην περιοχή του στομάχου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στο σπίτι του και θα παραστεί κανονικά στην ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Την εκτίμηση ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα μπορεί να παραστεί χωρίς πρόβλημα στην ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών, αργά το μεσημέρι, έαν το επιθυμεί, έκανε προηγουμένως, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καθηγητής καρδιολογίας Χ.Στεφάναδης.

Όπως εξήγησε, από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που έγινε στον Ευ.Βενιζέλο και ολοκληρώθηκε το πρωί, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να προδίδει πρόβλημα στη λειτουργία της καρδιάς.

Ωστόσο, όπως επισήμανε, λόγω της ύπαρξης άλγους και προδιαθεσικών παραγόντων, κρίθηκε οτι έπρεπε να γίνει και στεφανιογραφία για να αποκλειστούν πιθανές μη ορατές βλάβες. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε και τα αποτελέσματα ήταν καλά, οπότε σε 2 – 3 ώρες ο κ. Βενιζέλος θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντα του, ανέφερε ο Χ.Στεφανάδης.

Στο ίδιο καθησυχαστικό ύφος είναι και το ιατρικό δελτίο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, το οποίο αναφέρει ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από τον γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Εγένετο για προληπτικούς λόγους στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».
enet.gr


2 Σχόλια

    • talos4fight on 10 Ιουνίου 2014 at 19:03

    Γιατί ρε γ@@@@ο δεν υπάρχει Θεος σ’ αυτή τη χώρα; Χάθηκε να του στείλει ένα εμφραγματάκι να τουμπανιασθεί, όπως όλος ο κόσμος;

    • παπαδακης on 10 Ιουνίου 2014 at 21:42

    Τι έφαγε πάλι το βόδι;

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: