Σε διαθεσιμότητα ο άνδρας των ΜΑΤ που χτύπησε καθαρίστρια

Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός των ΜΑΤ που χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι καθαρίστρια στα επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με σχετική Απόφαση, έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό, ο οποίος στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, διαπιστώθηκε ότι είναι ο υπαίτιος της χειροδικίας σε βάρος διαδηλωτή, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, την 10-06-2014».

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Οι αρχές της ισονομίας, της ισοπολιτείας και του Κράτους Δικαίου θα πρέπει να είναι από όλους σεβαστές. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, δεσμεύτηκα ότι θα σταθώ δίπλα στους αστυνομικούς, αρωγός και συνεργάτης τους σε κάθε νόμιμη ενέργειά τους. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτώ συμπεριφορές που προσβάλλουν το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και πλήττουν τη σχέση εμπιστοσύνης αστυνομικών και πολιτών».


3 Σχόλια

  • RYaN on 13 Ιουνίου 2014 at 21:03

  Ένα διαφορετικό βιογραφικό του Χαρδούβελη, που μάλλον δε γνωρίζατε. Αλλά αφού κάποιος το δημοσίευσε, ας βάλουμε το link.

   • παπαδακης on 13 Ιουνίου 2014 at 21:39

   Και βρήκε τον Λάτση για προστάτη! Ξέρεις πόσες οικογένειες πέρασαν τα Χριστούγεννα χωρίς κανένα ευρώ, ξέρεις πόσες φορές σαν φοιτητής δεν είχα δραχμή στην τσέπη μου και ας έμενα στην εστία ! ρε! Δεν πάτε στο διάολο παπαγαλάκια! Δεν απευθύνετε στον RYaN.

  • παπαδακης on 13 Ιουνίου 2014 at 21:32

  Σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν Κικίλια!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: