Σαμαράς – Βενιζελος «κόντυναν» τον Μητσοτάκη- Νίκη Λοβέρδου

Αναμενόμενη η απόφαση να κοντύνει ένας ακόμη Μητσοτάκης απο τον Σαμαρα. Όπου μπορεί τους κοπανάει ο Μεσσήνιος. Τι αποφάσισαν Αντ. Σαμαράς – Ευ. Βενιζέλος για τους διοικητικούς τωνrp_c93de903f0120152a42a2b82a3daa1af_XL.jpg ΑΕΙ

Η άμεση προκήρυξη προς κάλυψη 600 θέσεων διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν για το ζήτημα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων των Πανεπιστημίων ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, όσο διαρκεί η προθεσμία της αξιολόγησης των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και υποβάλλουν αιτήσεις για κάλυψη προκηρυγμένων θέσεων, δεν απολύεται – σύμφωνα με τη νομοθεσία – κανείς από όσους βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Στο μεταξύ, τα οργανογράμματα που έχουν υποβάλει τα ΑΕΙ αξιολογούνται από ανεξάρτητο αξιολογητή μέσω της τεχνικής βοήθειας του ΕΣΠΑ.

Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη, αν από την αξιολόγηση προκύψουν και νέες θέσεις διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ, αυτές θα καλυφθούν με συμπληρωματική προκήρυξη.

Το ζήτημα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ είχε προκαλέσει κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο.


1 Σχόλιο

    • RYaN on 15 Ιουνίου 2014 at 23:23

    Εδώ ένα άρθρο με ολoκληρωμένη αριθμητική παρουσίαση του θέματος.
    Η φοβερή συμφωνία οδηγεί σε 536 απολύσεις, αντί για 636 που ήθελε αρχικά ο Μητσοτάκης.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: