Γ. Σακελλαρίδης: Σχεδιασμένη επίθεση πολιτικού εκβιασμού

g sakelΔηλώνει πως «η Αριστερά δεν εκβιάζεται» και υπογραμμίζει πως «η επίθεση αυτών των μηχανισμών» παραπέμπει σε «μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου» .

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που έδωσε τη μάχη πρόσφατα για τη δημαρχία της Αθήνας, έκανε λόγο για σχεδιασμένη επίθεση εναντίον του με τα χαρακτηριστικά πολιτικού εκβιασμού. Ο κ. Σακελλαρίδης δηλώνει πως «η Αριστερά δεν εκβιάζεται» και υπογραμμίζει πως  «η επίθεση αυτών των μηχανισμών» παραπέμπει σε «μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου».

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού. Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές. Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας. Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη. Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται».

efsyn.gr


2 Σχόλια

  • Ισόνομος πολίτης on 18 Ιουνίου 2014 at 08:49

  Έχει ευπροσήγορο και συμπαθητικό προφίλ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε αντίθεση με το ειρωνικό, αυθαδέστατο και…. «ξερόλικο» εκείνο ύφος του «μικρομέγαλου» Αλέξη Τσίπρα.
  Συμπαθέστατος, αυθόρμητος, ανεπιτήδευτος, προσηνής και σεμνός ο Γαβρίλης..
  Μπράβο!
  Θα μπορούσε να αποτελέσει ισχυρότατο πόλο έλξης, ιδιαίτερα για τους νεαρούς και σοβαρά πολιτικά σκεπτόμενους έλληνες,

  • Πέτρος Δ. on 18 Ιουνίου 2014 at 15:33

  Ο κύριος αυτός ταυτίζει τον εαυτό του με την Αριστερά. Εκεί έχουμε καταντήσει.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: