Αυτοί θα σώσουν την χώρα;

Γκάφα με το καλημέρα για το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Λουξεμβούργο

Γκάφα με το καλημέρα για το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο Λουξεμβούργο -Γι
Γιατί εκνεύρισε τους ομολόγους του

Προφανώς φαινόταν πως θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο, αφού ο νέος υπουργός Γιώργος Καρασμάνης δεν θα είχε προλάβει ούτε να ενημερωθεί ούτε βεβαίως να μάθει αγγλικά μέσα σε μία εβδομάδα, γι αυτό και ζήτησαν από τον Αθανάσιο Τσαυτάρη, που γνώριζε τα θέματα, να πάει κι αυτός στο Λουξεμβούργο με καθαρά υποστηρικτικό ρόλο, κάτι που όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα να γίνονται η μία γκάφα μετά την άλλη.

Οπως γράφει ο Βηματοδότης είτε από λάθος είτε από βιασύνη ο νέος υπουργός έβαλε το θέμα της ποσόστωσης του αγελαδινού γάλακτος πρώτο στην ατζέντα και τότε ξεκίνησε ο εκνευρισμός των ομολόγων του. Ο αυστριακός υπουργός άρχισε να διαμαρτύρεται, να χτυπά μανιωδώς το κουδούνι του, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων κ. Καρασμάνης να διακόψει τη σύνοδο.

Αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο λάθος, αφού στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο αφού βγαίνει από την ατζέντα το ζήτημα του νησιωτικού σήματος που ενδιαφέρει πρωτίστως τη χώρα μας και εν συνεχεία όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί η ΚΑΠ, οι περισσότεροι δεν μίλησαν κι ας περίμενε ο αρμόδιος επίτροπος για κάποια κοινή θέση.

Πηγή:iefimerida.gr


1 Σχόλιο

  1. Για τις σφαλιάρες, τι άλλο… Και να σκεφτείς ότι περίμενε – κοινοβουλευτικός ανήρ γαρ- 18 χρόνια στην αφάνεια, πριν επιδείξει τη γελοιότητά του!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: