Τι γύρευε ο Γερμανός πρέσβης στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη;

Τι γύρευε ο Γερμανός πρέσβης στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη;

Πρωινός επισκέπτης στα γραφεία «του Ποταμιού» ο Πέτερ Σόοφ, πρεσβευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα

Πρωινό στο γραφείο του Σταύρου Θεοδωράκη πήρε σήμερα το πρωί ο πρεσβευτής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα Πέτερ Σόοφ. Μετά την εκλογική επίδοση του Ποταμιού στις ευρωεκλογές, η γερμανική πλευρά προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για το κόμμα του κ. Θεοδωράκη.

Ο Γερμανός διπλωμάτης, ο οποίος συνοδευόταν κι από τον Πρεσβευτή-Σύμβουλο κ. Κλέμενς Σέμτνερ, είχε ζητήσει να συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού και τελικώς επελέγη η «αμερικανικού τύπου» λύση του πρωινού εργασίας. Οι κύριοι Θεοδωράκης και Σόοφ πήραν πρωινό μαζί τρώγοντας καρπούζι, πεπόνι και κεράσια, που όπως εκμυστηρεύτηκε στον ηγέτη του Ποταμιού ο Γερμανός πρέσβης, είναι τα αγαπημένα του φρούτα.

Στην αρχή της συζήτησης οι δύο άντρες συνομίλησαν για το Μουντιάλ. Ο Γερμανός πρέσβης που τις προηγούμενες μέρες έκανε μια εκδήλωση στους χώρους της πρεσβείας στην Αθήνα καλώντας φίλους του να παρακολουθήσουν το παιγνίδι της Γερμανίας με την Πορτογαλία αποκάλυψε ότι είναι οπαδός της Εθνικής Ελλάδος!

Ο κ. Σόοφ είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι παρακολούθησε το προηγούμενο παιγνίδι της Ελλάδας με την Κολομβία σε μια παμπ του Βερολίνου φορώντας ελληνικό κασκόλ. «Στην Ελλάδα είμαι Γερμανός και στη Γερμανία είμαι Έλληνας», είπε ο Πέτερ Σόοφστον Σταύρο Θεοδωράκη.

Νωρίτερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου κ.Τζον Κίττμερ και την Πρέσβη της Δανίας κα Μέττε Κνούντσεν.

Πρώτο Θέμα

1 Σχόλιο

    • paso on 21 Ιουνίου 2014 at 11:50

    ΓΙΑ »ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ» …

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: