Ούτε λέξη για την ηθική και ιδεολογικη απαξίωση του ΠΑΣΟΚ των μνημονιακών.

Picture 0 for Βενιζέλος: Ο Ανδρέας Παπανδρέου οικοδόμησε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

 Στην δηλωση του Ε. Βενιζέλου με αφορμή την αυριανή συμπλήρωση 18 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ δεν θα πει  ούτε λέξη για την ηθική και ιδεολογική απαξιωση που βιώνει το ΠΑΣΟΚ της μνημονιακής περιόδου.

Αναλυτικά η δήλωση του Βενιζέλου:

«Μέσα στον ιστορικό χρόνο τα 18 χρόνια που πέρασαν από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ελάχιστα.

Πρόκειται όμως για μια περίοδο πυκνή και τα τελευταία πέντε χρόνια εξαιρετικά δύσκολη για τον ελληνικό λαό που κρατάει ζωντανή τη μνήμη του ηγέτη της αλλαγής και την ανάμνηση των ριζοσπαστικών αποφάσεων του που μείωσαν αδικίες και έκαναν καλύτερη τη ζωή της μεγάλης πλειονότητας της ελληνικής κοινωνίας πριν η κρίση κτυπήσει την Ευρώπη και ιδίως τη χώρα μας» ανέφερε σε δήλωση του ο κ. Βενιζέλος.

«Δική μας ιστορική υποχρέωση ήταν και είναι, αυτό το τόσο συκοφαντημένο αλλά και τόσο σημαντικό κεκτημένο της μεταπολίτευσης να προσαρμοσθεί και να προστατευθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης και ένα δημοσιονομικά και διοικητικά κανονικό κράτος στην υπηρεσία του πολίτη.

Όποιοι καλλιεργούν και αναπαράγουν ψευδαισθήσεις, δεν κατάλαβαν ποτέ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου οικοδόμησε την πολιτική του στην αμετάκλητα ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και στην ικανότητα της να βρίσκεται πάντα στην πρώτη ταχύτητα των ευρωπαϊκών εξελίξεων» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Δήλωση η οποία διαψεύδει ο Ανδρέας Παπανδρέου  ως πρωθυπουργός. Μάλιστα βάζει τα  θεμέλια του ευρωσκεπτικισμου το 1995.

Όμως στο ΠΑΣΟΚ με ένα υπουργείο ξεχνιούνται…


Αρέσει σε %d bloggers: