Και επισήμως συμμαχία Πάνου Καμμένου και Νίκου Νικολόπουλου

Για μια «νέα μεγάλη πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία» είναι το σύνθημα του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Νικολόπουλου οι οποίοι συμφώνησαν να πορευθούν μαζί από εδώ και στο εξής.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης, επισημοποίησαν την συνεργασία τους και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες θα γίνουν αύριο.

Αύριο στη 13:00, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών όπου θα παρουσιαστεί το νέο σχήμα που διαμορφώνεται. Ο Νίκος Νικολόπουλος θα αναλάβει τη διαδικασία περαιτέρω διεύρυνσης του σχήματος, με συναντήσεις και συνομιλίες με ανεξάρτητους βουλευτές και σχηματισμούς που βρίσκονται εκτός Βουλής.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για τη δημιουργία μιας «πατριωτικής αντιμνημονιακής συμμαχίας που θα σέβεται την αυτονομία όλων και θα εξυπηρετεί τον κοινό σκοπό». Είπε επίσης ότι θα δοθεί «από κοινού η μάχη στη Βουλή» και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια διεύρυνσης θα συνεχιστεί, καλώντας ανεξάρτητους βουλευτές που συμφωνούν στον στόχο ανατροπής του Μνημονίου, να συνεργαστούν με το νέο σχήμα. Τέλος, ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Γιάννη Δημαρά, επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, λέγοντας πως συμφωνεί με την προσπάθεια διεύρυνσης και την στηρίζει.

Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος συνέδεσε την ημέρα ανακοίνωσης της συνεργασίας με τη χθεσινή νίκη της εθνικής Ελλάδος, λέγοντας ότι «είναι μια μεγάλη μέρα η σημερινή» και χαρακτήρισε «απαραίτητο το αντιμνημονιακό μέτωπο που θα ανατρέψει τη μνημονιακή παράγκα».

Εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του εγχειρήματος και είπε ότι είναι «έτοιμος ο νέος κυβερνητικός σχηματισμός στον οποίο έχουν θέση και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» ενώ εκτίμησε ότι «μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουμε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά».

Πηγή: iefimerida.gr


1 Σχόλιο

  • Ισόνομος πολίτης on 26 Ιουνίου 2014 at 11:37

  Ότι «πουλάει» πλασάρεται.
  Μια συνταγή του marketing από καταβολής του.
  Πιτσιρικάς θυμάμαι τους πλασιέ από χωριό σε χωριό, να πουλάνε σε αφελείς και αδαείς χωρικούς «ρολόγια ξυπνητήρια» που πηγαίνανε μια ώρα «πίσω», η αρωματικά σαμπουάν που λουζόσουν και σούπεφταν τα μαλλιά
  Ή εν πάση περιπτώσει «οτιδήποτε» το μοντέρνο αλλά αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας κυκλοφορούσε τότε…
  Το παζάρι πήγαινε και ερχότανε …σύννεφο.
  Αρχίζανε με αστρονομικές (συγκριτικά) τιμές και κατεβαίνανε……..κατεβαίνανε….. μέχρι που μαζεύανε την πραμάτεια τους….για να φύγουν (δήθεν) και στο κρίσιμο εκείνο «τσάφ» γινότανε οι «συμφωνίες» …
  «Αντε θα σου δώσω αυτά…αν και για μένα είναι πάρα πολλά και θα σε φιλέψω και ένα ρακί»
  «Άντε πάρτο και ας μη βγάλω δεκάρα. Δε βαριέσαι τσάμπα ο….κόπος…»
  Τώρα το πλασάρισμα εδώ είναι η «αντιμνημονιακή» πολιτική με σύμβολο τον «αρματωμένο» Δημαρά…….
  Και τα δυο «πολιτικά σαΐνια» είδανε τα εκλογικά τους ποσοστά να καταρρέουν στις ευρωεκλογές και παλεύουν τώρα από κοινού για την πολιτική τους επιβίωση
  Είδε και απόειδε ο Πάνος ότι το φιλοσυριζαίκο δεν τραβάει και το γύρισε στο «φιλοχριστιανοδημοκρατικό»
  Και ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Νικολόπουλος, διακηρύσσουν από κοινού:
  «μετά από λίγο καιρό θα γιορτάσουνε την απελευθέρωση της χώρας από τα μνημονιακά δεσμά»
  Μπράβοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!
  Μόνο που μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα σβήσουνε αμφότεροι από τον πολιτικό χάρτη.
  Εδώ θάμαστε πρώτα ο Θεός!
  Δεν μπορείς να στήνεις πολιτικό τσαντίρι με σημαία μόνο το «αντιμνημόνιο».
  Χρειάζονται για την σημερινή εποχή και άλλα πολλά και περίπλοκα ….στηριγμένα σε ένα ιδεολογικοπολιτικό status που πουθενά εδώ δεν εμφανίζεται πειστικά και ρεαλιστικά.
  Να μπορείς να ακουμπάς τον σφυγμό του δυσκολεμένου κοσμάκη χρειάζεται καλομαθημένο βουτυρόπαιδο εσύ Πάνο…
  Κανένας έλληνας δεν γουστάρει τα μνημόνια και τις επιτηρήσεις, αλλά όλοι και τα πάντα κρίνονται από τις πολιτικές αναγκαιότητες των καιρών για την επιβίωση και την συνέχεια αυτής της Χώρας….

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: