10 βουλευτές σε τσιπουρο…κατάνυξη για να σωθεί η χώρα!

θα μπορούσαν βεβαίως να τα πίνουν για να ξεχάσουν 🙂

Μυστικό ραντεβού 10 βουλευτών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ: Σε τσιπουράδικο για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς

Νέα συνάντηση είχε σε τσιπουράδικο η ομάδα δέκα βουλευτών από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ, τη δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς.

Οι βουλευτές έφαγαν μαζί και μεταξύ… τσίπουρου και αχλαδίου συζήτησαν για ενδεχόμενες κινήσεις με σκοπό την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, ενώ, φέρεται να ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Παρόντες από το ΠΑΣΟΚ ήταν οι Συμεών Κεδίκογλου, Νίκος Σηφουνάκης, Φίλιππος Σαχινίδης και Θάνος Μωραΐτης, ενώ απουσίαζε ο Κώστας Τριαντάφυλλος (σ.σ. βρίσκεται σε ταξίδι στο Στρασβούργο). Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ στη συνάντηση βρέθηκαν οι Γιάννης Πανούσης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Θωμάς Ψύρρας, Νίκη Φούντα, ενώ απουσίαζε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Οι συμμετέχοντες στην κίνηση αυτή εξέφρασαν τις σκέψης τους για την ανασύνθεση της Δημοκρατικη Παράταξης, της οποίας εκτιμούν ότι δεν μπορεί να ηγηθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και αναμένεται να οριστικοποιήσουν τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουν από την επόμενη εβδομάδα.

Για την σημειολογία του πράγματος, το τσιπουράδικο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ονομάζεται «Τσίπουρο και… Ελιά».

Πληροφορίες: www.iefimerida.gr


Αρέσει σε %d bloggers: