ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Τετάρτη 2 Ιουλίου

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, έχει προαναγγείλει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες με την κατάθεση του ν/σ στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και ζητεί την απόσυρσή του.

Στην προκήρυξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 2 Ιουλίου προχώρησε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με αφορμή την  κατάθεση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, ζητεί την απόσυρση του νομοσχεδίου και όπως λέει αντιδρά στην εκποίηση Δημόσιας Περιουσίας, στη διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ, στην απώλεια των θέσεων εργασίας, αλλά όπως λέει και στη λεηλασία του Εθνικού Πλούτου

Τη συμμετοχή της στις απεργιακές κινητοποιήσεις ανακοίνωσε και η Ένωση Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ (Ε.ΤΕ Ομίλου ΔΕΗ – ΚΗΕ).

Οι  εργαζόμενοι καλούν σε μαζική συμμετοχή στις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που ξεκινούν  από το βράδυ της Τετάρτης 2 Ιουλίου με την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας.

Επίσης καλούν σε συμμετοχή στο Παναττικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 7 μ.μ. έξω από τα Κεντρικά γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Χαλκοκονδύλη 30.


Αρέσει σε %d bloggers: