Ανθυπολοχαγός ΔΕΗ ! Απίστευτη φωτό για την επιστράτευση των εργαζομένων

Image

 Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αντέδρασε στην απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ ο Γ.Γ. του Σπάρτακου, Αθανάσιος Μάστορας…

Ο κύριος Μάστορας στο άκουσμα της είδησης, επιστράτευσε το χιούμορ του και τη στολή του εφέδρου ανθυπολοχαγού από το μπαούλο.

Στο Facebook, μαζι με  την  φωτογραφία έγραψε:

Έφεδρος Ανθ/λγος (ΠΖ)
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ευπειθώς αναφέρω ! ! !
… είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα …
κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει !!!
(Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, διεκδικώ και τα αναδρομικά για το επίδομα των ενστολων, παρόλο που η στολή … δεν με χωράει )
Τις στολές φύλαγε η ΜΑΝΑ μου στο μπαούλο με πολύ σεβασμό, ως κειμήλιο, και οντως ήρθε η ώρα μετά από 28 χρόνια να βγουν απ’ το μπαούλο !!!


1 ping

  1. […] μπαούλο. Στο Facebook, μαζι με  την  φωτογραφία έγραψε: Έφεδρος Ανθ/λγος (ΠΖ)ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΕυπειθώς αναφέρω ! ! !… είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα …κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει !!!(Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, διεκδικώ και τα αναδρομικά για το επίδομα των ενστολων, παρόλο που η στολή … δεν με χωράει )Τις στολές φύλαγε η ΜΑΝΑ μου στο μπαούλο με πολύ σεβασμό, ως κειμήλιο, και οντως ήρθε η ώρα μετά από 28 χρόνια να βγουν απ’ το μπαούλο !!! «papaioannou» […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: