Βίτσας: Λειτουργούν με τη λογική της «σιδερένιας φτέρνας»

Η κυβέρνηση λειτουργεί με τη λογική της «σιδερένιας φτέρνας», σημείωσε το πρωί της Τρίτης ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο Mega.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει προσφύγει αυτή τη στιγμή στη δικαιοσύνη, για χτύπημα των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ. Έχουμε έξι πολιτικές επιστρατεύσεις, μόλις τα τρία τελευταία χρόνια, από τις δώδεκα που έχουν γίνει από το 1979 έως σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή έκανε λόγο για «ένα γενικό μέτρο, που χτυπάει τους εμποροϋπαλλήλους και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, εις βάρος των μικρών επαγγελματιών… Πρόκειται για ένα ψευδές μέτρο που δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει ενεργός ζήτηση στην αγορά. Αν είχε λεφτά ο κόσμος θα ψώνιζε και την Πέμπτη, δεν θα περίμενε την Κυριακή».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε, θα είναι η ανάπτυξη και η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και προτεραιότητά του θα είναι «η προστασία των 1.000.000 ανέργων και εξαθλιωμένων συμπολιτών μας».

πηγη


Αρέσει σε %d bloggers: