Καθαρίζει το κόμμα ο Κουβέλης απο τους «παράγοντες»

παράγοντες τις πολιτικής ζωής του τόπου

Μείον τρεις στην Δημοκρατική Αριστερά ενώ την πρόταση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος αναφορικά με τη «μικρή ΔΕΗ» υπέγραψαν 11 βουλευτές της.

Σήμερα το πρωί η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από το κόμμα καταγγέλλοντας διάλογο κωφών μετά τις εκλογές καθώς κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη για το δυσμενές αποτέλεσμα. Λίγη ώρα αργότερα η Δημοκρατική Αριστερά αποφάσισε τη διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού, από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αγ. Κωνσταντίνου ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες της ΔΗΜΑΡ, με κορυφαία την άρνησή του να υπογράψει την πρόταση για δημοψήφισμα.

Την διαγραφή του Γρ. Ψαριανού, ακολούθησε η παραίτηση από την Κεντρική Επιτροπή του πρώην εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος με επιστολή του στηλιτεύει την απόφαση του κόμματος και αναφέρει ότι η Δημοκρατική Αριστερά έχει αποφασίσει να πάρει διαζύγιο από εκείνους που την ίδρυσαν και εκφράζουν την ανανεωτική αριστερά.


Αρέσει σε %d bloggers: