Τίτλοι τέλος στο σήριαλ Ψαριανός – ΔΗΜΑΡ!

Τον διαγράφουν τη μία, παραιτείται την άλλη Τίτλοι τέλος έπεσαν και επισήμως από τον πρωταγωνιστή του σήριαλ Ψαριανός – ΔΗΜΑΡ μέσα από συνέντευξη σε έντυπο  του χώρου. Μια  συνέντευξη η οποία έρχεται ακριβώς στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου.

«Όπως με ενημέρωσαν για τη διαγραφή μου μέσω του Τύπου, έτσι τους ενημερώνω και εγώ μέσω του «Έθνους» για την παραίτησή μου» δηλώνει ο κ. Ψαριανός, προσθέτοντας πως «πολύ σύντομα θα παραιτηθούν και οι εναπομείναντες φίλοι της μεταρρυθμιστικής τάσης. Αλλά δεν ξέρω εάν θα παραιτηθούν πριν κλείσει το μαγαζί. Αυτό όμως το ξέρει καλύτερα ο …μαγαζάτορας». Με αυτές τις δηλώσεις, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή και από μέλος της ΔΗΜΑΡ, ο Γρηγόρης Ψαριανός, μέσω του «Εθνους της Κυριακής».

Απαντώντας στην ερώτηση  για την  επόμενη σεζόν και τις φήμες που το ήθελαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Ποτάμι», τόνισε πως δεν ανήκει ούτε στα θαλασσινά, ούτε στα ποταμίσια ψάρια και συμπλήρωσε πως  θα είναι παρόν και την νέα τηλεοπτική χρονιά.

«Παραμένω στον χώρο της Κεντροαριστεράς και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ανάγκη συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμπαράταξης, όπου θα περιλαμβάνονται το «Ποτάμι», ο κόσμος της ΔΗΜΑΡ που περιπλανήθηκε πολύ και ψάχνεται, αρκετές από τις φυλές του ΠΑΣΟΚ και χιλιάδες ανέστιοι που περιμένουν τη συγκρότηση αυτού του χώρου».


Αρέσει σε %d bloggers: