Ιγνατίου: Η χώρα κινδυνεύει να “σκάσει” σαν μπαλόνι

 Michalis-Ignatiou

Την εξαιρετικά οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, λόγω της αδυναμίας της κοινωνίας να ανταπεξέλθει στις φορολογικές απαιτήσεις που προκύπτουν από τις δεσμεύσεις του Μνημονίου, επισημαίνει ο Μιχάλης Ιγνατίου με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σημειώνει μεταξύ άλλων και με νόημα τα εξής:

“Η χώρα κινδυνεύει να “σκάσει” σαν ένα φτηνό μπαλόνι, εάν συνεχιστούν η λιτότητα και η αβεβαιότητα για το μέλλον, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Ο κ. Σαμαράς, ο κ. Χαρδούβελης και οι συνεργάτες του πρέπει να βρουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα που έρχεται.

Η σύγκρουση με την τρόικα είναι αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία του λαού, αλλά οδηγεί στην αβεβαιότητα. Έτσι, στην περίπτωση αυτή, είναι καλύτερη η συνεννόηση κατευθείαν με τους επικεφαλής της τρόικας για να αποφευχθεί η κατάρρευση”.
πηγη


1 Σχόλιο

    • RYaN on 13 Ιουλίου 2014 at 14:17

    Κυριολεκτικά, βαρέθηκα. Ας τελειώσουν μία ώρα αρχίτερα με αυτό το ανούσιο ελληνικό πείραμα, μήπως και επιτέλους καταλάβουν όλοι μαζί ότι αν δε μπορείς να βοηθήσεις μία κοινωνία να ορθοποδήσει, τότε δε μπορείς να βοηθήσεις απολύτως κανέναν – ούτε το κράτος, ούτε τις τράπεζες, ούτε την ελίτ. ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: