Αλ. Τσίπρας: Nα σταματήσει άμεσα η θηριωδία στην Παλαιστίνη

«Αυτό που είναι επιτακτική ανάγκη είναι να σταματήσει άμεσα η θηριωδία στην Παλαιστίνη. Όπου βρισκόμαστε, πρέπει να ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των κινημάτων και των αγωνιστών σε όλο τον κόσμο που ζητούν τη λήξη της θηριωδίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φορώντας την παλαιστινιακή μαντήλα, έδωσε το «παρών» στην πορεία αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης.

«Η Παλαιστίνη είναι σε διαρκή πόλεμο, ο οποίος πρέπει να σταματήσει, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή η θηριωδία αυτή. Όταν σκοτώνονται άμαχοι, παιδιά σε παραλίες της ίδιας θάλασσας που βρέχει την ευρωπαϊκή ήπειρο, δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς. Γιατί αν αυτό συμβαίνει στην άλλη πλευρά της Μεσογείου, αυτό μπορεί να συμβεί και στην άλλη πλευρά», πρόσθεσε ο Αλ. Τσίπρας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε τη διαφωνία με τους βομβαρδισμούς, που έχει, εκτός από τα κινήματα αλληλεγγύης, και «ένα μεγάλο, σημαντικό κομμάτι του ισραηλινού λαού, που αντίκειται στη θηριωδία και τον πόλεμο, ενώ ζητά βιώσιμη, ειρηνική και δίκαιη λύση μέσω ενός βιώσιμου, δημοκρατικού παλαιστινιακού κράτους στα όρια του 1967, όπως προβλέπουν οι αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών».

Left με φωτογραφιες απο το FB


Αρέσει σε %d bloggers: