Ο Ρουπακιώτης βλέπει ΣΥΡΙΖΑ

ÕÐÏÕÑÃÅÉÏ ÄÉÊÁÉÏÓÕÍÇÓ - ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÕÐÏÕΝα στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Φώτη Κουβέλη ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο Ρουπακιώτης, που τυγχάνει πολύ στενός φίλος του Φώτη Κουβέλη, με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» επικαλείται την πρωτιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Ευρωεκλογές και επισημαίνει πως αυτή η πρωτιά «υποχρεώνει τη ΔΗΜΑΡ να αναζητήσει τις αναγκαίες συγκλίσεις με αυτόν, τόσο για την αντιμετώπιση της κρίσης όσο και για την ανάγκη δημιουργίας πρόσφορου κλίματος, απ’ όπου θα μπορούσε να προκύψει προοπτική κυβέρνησης συνεργασίας μετά τις επόμενες εκλογές», όπως γράφει χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο Ρουπακιώτης δεν φείδεται και αιχμών προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού καλεί την Κουμουνδούρου να επιλέξει τις συμμαχίες της και «να απομακρυνθεί από εύκολες υποσχέσεις προς πάντες, αλλά και από διχαστικά διλήμματα μνημονιακό/αντιμνημονιακό ή ποιος είναι από εδώ και ποιος είναι από εκεί».

 matrix24


6 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • RYaN on 24 Ιουλίου 2014 at 09:45

  🙂
  http://www.topontiki.gr/photos/pn1707kouvelis%20copy1406053417.jpg

  • Ισόνομος πολίτης on 24 Ιουλίου 2014 at 10:40

  Σε λεκτική και εξαγγελτική ευκοιλιότητα κύριε Ρουπακιώτη, ο Τσιπροσύριζας έχει ξεπεράσει και ένα μωρό που βρίσκεται σε κατάσταση γαστρεντερικής ίωσης.
  Όμως σκεφτήκατε ποτέ έστω και κατ ελάχιστον την παταγώδη διάψευση όλων των υπεσχημένων ύστερα από μια έστω βραχύβια παραμονή στην εξουσία (αν ποτέ συμβεί…….. που μάλλον αδύνατη φαντάζει)?
  Αλήθεια την σκεφτήκατε?
  Πρέπει να γνωρίζετε κύριε Ρουπακιώτη (μεγάλος άνθρωπος είσαστε άλλωστε), ότι οι αγριότερες τιμωρίες σε κυβερνώντες και συνεργαζόμενους, έρχονται τότε που διαψεύδονται τραγικά οι προσδοκίες των πολιτών, αλλά και χειροτερεύουν επιπρόσθετα και ραγδαία τα βιοτικά δεδομένα της καθημερινότητας τους.
  Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας….

  • pap-net on 24 Ιουλίου 2014 at 12:17
   Author

  Αναφέρεσαι προφανώς στην εμπειρία που αποκτήθηκε με το «λεφτά υπάρχουν»…

  • Ισόνομος πολίτης on 24 Ιουλίου 2014 at 12:27

  Για να μαθαίνεις και να συνετίζεσαι που και που, σου λέγω πως αυτό που μας συνέβηκε (και το ζούμε σήμερα έντονα και θα το ζούμε για τα 5 επόμενα χρόνια), δεν είναι κάτι που μας ήλθε έτσι στο «ξαφνικά» και από το «πουθενά….»
  Ούτε προέκυψε με μια άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου φράση:
  “Λεφτά υπάρχουν”…
  Η κατάσταση αυτή γεννήθηκε και χειροτέρευε συνεχώς τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια.
  Άρκεσε η διεθνής ύφεση του 2008 για να επιδεινωθεί χειρότερα και να καταδειχθεί…προδήλως…
  Τα αίτια και αιτιατά πολλά και διάφορα, με πρώτο το σαθρό ανίκανο και διεφθαρμένο επικρατούν πολιτικό σύστημα (μετα των θεραπαινίδων του…)

  • pap-net on 24 Ιουλίου 2014 at 13:47
   Author

  Όχι 40 χρόνια Ισόνομε.

  Από τότε που μας φέρατε την συνθήκη του Μααστριχτ

  Τα αίτια και αιτιατά πολλά και διάφορα, με πρώτο το σαθρό ανίκανο και διεφθαρμένο επικρατούν πολιτικό σύστημα (μετα των θεραπαινίδων του…)

  • παπαδακης on 24 Ιουλίου 2014 at 22:34

  Ισόνομος πολίτης! Τι ισόνομος, Χρύσανθος Λαζαρίδης!!!!!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: