Κουτσούμπας: Απομονώστε τη ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. Αλληλεγγύη στο ΚΚ Ουκρανίας

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σχετικά με την διάλυση της Κ.Ο. του ΚΚ Ουκρανίας  στην οποία προχώρησε η Φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας τόνισε τα εξής:

«Σήμερα χρειάζεται η μέγιστη δυνατή απομόνωση της αντιδραστικής, ναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, η οποία αναρριχήθηκε στην εξουσία με πραξικοπιματικό τρόπο και με την υποστήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Ματοκυλάει τον ουκρανικό λαό και περιορίζει τα δημοκρατικά, συνδικαλιστικά, εργασιακά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων, συνολικά του λαού της Ουκρανίας. Απαγορεύει το Κομμουνιστικό Κόμμα, προβαίνει σε μια σειρά μέτρα όπως συλλήψεις, μέτρα καταστολής.

Το ΚΚΕ με τη σημερινή διαμαρτυρία έξω από την ουκρανική πρεσβεία, εδώ στην Αθήνα, θέλει να εκφράσει την μέγιστη αλληλεγγύη προς το λαό της Ουκρανίας, προς τους κομμουνιστές της Ουκρανίας. Κάτω τα χέρια από τους κομμουνιστές. Είμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους, θα κινητοποιούμαστε κάθε μέρα μέχρι να αρθεί η απαγόρευση και η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚ Ουκρανίας».


1 Σχόλιο

    • παπαδακης on 24 Ιουλίου 2014 at 22:23

    Άλλαξε θέση και μην στηρίζεις έμμεσα την κυβέρνηση γιατί οσονούπω έρχεται και εδώ η απαγόρευση!

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: