Στ. Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι δεν ανήκει στην Κεντροαριστερά»

Δεν είμαι κεντροαριστερός

«Το Ποτάμι δεν ανήκει στην Κεντροαριστερά», δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Κρήτη, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, επιχειρώντας να υπερασπιστεί την άρνησή του να συμμετάσχει σε οποιονδήποτε διάλογο με τα υπάρχοντα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) για την ανασυγκρότηση του χώρου.

  Αναφέρει επίσης ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν πριν από τις εθνικές εκλογές και σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «μερικές λέξεις έχουν λερωθεί. Ποια είναι η Κεντροαριστερά; Δηλαδή, ένας υπουργός του Σαμαρά σήμερα, που συναλλάσσεται με ακροδεξιούς είναι κεντροαριστερός, ή γίνεται όταν φεύγει από την κυβέρνηση και αφήνει τη λιμουζίνα του;», σημειώνει ο Στ. Θεοδωράκης, την ώρα που αρκετά, νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων, στελέχη της «Δράσης» έχουν βρει πολιτική στέγη στο Ποτάμι. Με συνέντευξή του (Cretalive) δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του «Ποταμιού» και χαρακτηρίζει τη γενέτειρά του προπύργιο του κόμματός του, στη μάχη των εθνικών εκλογών, επισημαίνοντας ότι «δεν πάμε να πάρουμε 10 και 15%. Πάμε να πάρουμε την Κρήτη».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΑΝΑΪΤΗΣ-enet.gr


2 Σχόλια

    • παπαδακης on 31 Ιουλίου 2014 at 00:36

    Το ξέρουμε ότι είσαστε φασίστες με κουστούμι το δείξατε άλλωστε και από τις εκπομπές σας αλλά και από την εκλογή Γιούνκερ!

    • RYaN on 1 Αυγούστου 2014 at 21:46

    Στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης?
    🙂

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: