Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;

Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;Ο Σταύρος Θεοδωράκης τον συμβουλεύεται για θέματα φορολογίας

Ο τέως γ.γ. Εσόδων δείπνησε χθες με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», αλλά και Τατσόπουλο-Ψαριανό, στο Αλάτσι – Ο Θεοδωράκης συνεχίζει τις περιοδείες του, το Σάββατο πάει Σπάρτη, την Κυριακή Κω

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τις εκλογές από τη θέση του, ήταν μεταξύ των φίλων του Σταύρου Θεοδωράκη που συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» το βράδυ της Πέμπτης στο «Αλάτσι», το εστιατόριο που παραμένει στην ιδιοκτησία του, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

Το «Ποτάμι» ήταν το μόνο κόμμα που αντέδρασε στην καρατόμηση του κ. Θεοχάρη και αυτό έφερε πιο κοντά τον τέως Γενικό Γραμματέα Εσόδων με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος, όπως λένε συνεργάτες του τελευταίου, ακούει προσεκτικά τις απόψεις του για τα φορολογικά θέματα.

Στο ίδιο δείπνο το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός που ακολουθούν το «Ποτάμι» και μετέχουν στην «Επιτροπή Διαλόγου» που έχει συγκροτήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά, για λόγους πολιτικού τακτ, αφού έχουν εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, αντίστοιχα, θα παραμείνουν στις τάξεις των ανεξαρτήτων μέχρι τις προσεχείς εκλογές.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» που τις προηγούμενες ημέρες ήταν στην Πέλλα και συζήτησε με τοπικούς παραγωγούς ροδάκινων και κερασιών, το Σάββατο θα βρεθεί στην Σπάρτη για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνει, μαζί με ελαιοπαραγωγούς της Λακωνίας, ο γνωστός σκηνοθέτης και φίλος του «Ποταμιού» Μανούσος Μανουσάκης, ενώ την Κυριακή θα ταξιδέψει στην Κω για μια παρέμβαση για τον τουρισμό.

ΠΗΓΗ


1 Σχόλιο

    • ''ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ'' on 2 Αυγούστου 2014 at 20:04

    ΟΥΑΟΥ.. ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΣΤΟ »ΠΟΤΑΜΙ». ΨΑΡΙΑΝΟΣ, ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ. ΦΟΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΡΕ Α ΣΑ ΠΕΡΑ…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: