ΠΑΣΟΚ: «Οι απόγονοι των συνεργατών των ναζί είναι άξιοι συνεχιστές τους».

Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επίθεση Χρυσαυγιτών στο σχολικό συγκρότημα που φιλοξενείται το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Τη μέρα που τιμούμε τα 70 χρόνια από τη θηριωδία των Ναζί και των συνεργατών τους, στην Κοκκινιά, οι σημερινοί εκπρόσωποι τους, επιλέγουν να θυμίσουν τη δική τους παρουσία. Αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πατρίδα ούτε με την ιστορία της. Οι απόγονοι των συνεργατών των ναζί είναι άξιοι συνεχιστές τους.

Η οργανωμένη πολιτεία οφείλει να αποκαλύψει τους δράστες και να εγγυηθεί την ασφάλεια των μεταναστών μαθητών και των εθελοντών καθηγητών, του ΑΣΜΠ. Οι τραμπουκισμοί των Νεοναζιστών και εγκληματιών της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να σταματήσουν την μεγάλη προσφορά των εθελοντών καθηγητών προς τους οικονομικούς μετανάστες, που αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στη πατρίδα μας, μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα υπερνικήσουν το μίσος, τον ρατσισμό και τον διχασμό”.


3 Σχόλια

  • παπαδακης on 17 Αυγούστου 2014 at 21:06

  Και εσείς το ίδιο! Δεν διαφέρετε σε τίποτα!!!!!!!

   • Ισόνομος Πολίτης on 17 Αυγούστου 2014 at 22:25

   Σώπα ρε μεγάλε κόψε κάτι

  • alatzaz on 17 Αυγούστου 2014 at 21:17

  Ο πρωτος υπουργος ξενης χωρας που επισκεφτηκε την ουκρανια μετα την αναληψη της εξουσιας απο τους νεοναζι ηταν ο αργηγος του πασοκ κ, χαρατσογλου,,,,οι νεοναζι μας ενοχλουν μονο στην εσωτερικη αγορα ψηφων,,,στην εξωτερικη αγορα τρωνε απο διαφορετικο ταψι απο αυτο που συνεθιζει να χλαπακιαζει ο κυριος ταδε..

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: