Ο Γιώργος επιστρέφει με το κανό και το ποδήλατο του

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Αφόρητα βαρετό» χαρακτήρισε γνωστός  blogger το φετινό καλοκαίρι αναπολώντας τα καλοκαίρια που  κυβερνούσε ο ΓΑΠ. «Δεν μας άφησε ποτέ παραπονεμένους από ειδησεογραφία» θα  μας πει σε αποκλειστικές δηλώσεις του.

Σε ένα καλοκαίρι μέσα σκύλος δάγκωσε  τον κ Παπανδρέου και τρέχαμε το σκύλο για εμβόλιο. Λίγες μέρες μετά την  χάθηκε με το κανό σε κάποιο πέλαγος και  τον βρήκαν ψαράδες.  Μετά πήγε να φτιάξει την αλυσίδα ενώ το ποδήλατο σε κίνηση και έτρεξε και σε ένα μαραθώνιο ντυμένος «παρατράγουδο» από εκμπομπη της Ανιτας.

Είναι γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ επηρεάστηκε αρνητικά από την αλλαγή ηγεσίας χάνοντας πολλά νούμερα και κλικς, ενώ το ΠΑΣΟΚ του ΒΒ είναι το πιο αντί-επικοινωνιακό ΠΑΣΟΚ ever. Ιδρώνει για να βγάλει μια είδηση σε blogs

Το Φθινοπωρινό «come back» μέσω… Ανένδοτου και Αλλαγής που  σχεδιάζει ο Γ. Παπανδρέου γεννά προσδοκίες στην Blogosfiara που ψάχνει αγωνιωδώς κάποιον να δουλέψει εκτός του Αδωνι και του Σαμαρά.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα είναι ομιλητής στα εγκαίνια  έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», που θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.


Αρέσει σε %d bloggers: