Οι 2 νεκροί στη Μάνη έχουν πυροβοληθεί και είναι οι νέοι που είχαν εξαφανιστεί.

Οι 2 νεκροί στη Μάνη έχουν πυροβοληθεί και είναι οι νέοι που είχαν εξαφανιστεί.

Οι δυο νεκροί που βρέθηκαν στη Μάνη είναι οι νέοι που εξαφανίστηκαν χθες το πρωί και έχουν πυροβοληθεί. 

Η ταυτότητα των νεκρών έγινε γνωστή σήμερα το πρωί όταν οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής εξέτασαν τα πτώματα. Οι δυο νέοι έχουν πυροβοληθεί  και πλέον η αστυνομία ξεκινά έρευνα  για τον εντοπισμό των δολοφόνων.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν λίγο πριν νυχτώσει σε δύσβατη περιοχή στην Μάνη και έτσι ήταν δύσκολο να αναγνωριστούν επισήμως.  Για να μην αλλοιωθούν τα στοιχεία, η Αστυνομία φύλαγε όλη τη νύχτα την περιοχή που βρέθηκαν.

Οι  δύο νέοι  είχαν εξαφανιστεί από χθες τα ξημερώματα. Η τελευταία φορά που κάποιος άκουσε τους δύο νέους ήταν γύρω στις 12.30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δύο νεαροί ειδοποίησαν συγγενείς τους ότι θα πάνε με τη μηχανή στην Κοσκάραγα. Εκείνη την ώρα, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, ήταν στη Μικρή Μαντίνεια και από εκεί και μετά κανένας δεν είδε ή άκουσε τίποτα. Χθες το μεσημέρι οι γονείς του 26χρονου μαζί με συγγενή του 25χρονου πήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και δήλωσαν την εξαφάνισή τους.

Αργότερα ο αδερφός του εξαφανισμένου Μεσσήνιου κοινοποίησε τα στοιχεία του 26χρονου στο Facebook κάνοντας έκκληση στους διαδικτυακούς φίλους τους να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Σύμφωνα με την ανάρτησή του αγνοουνταν ο  αδερφός του Κώστας Σγούρος και ο 25χρονος φίλος του Γιάννης Κομμάτης.

Η αναζήτηση των αγνοούμενων ξεκίνησε στις 3 μετά το μεσημέρι από ομάδες αστυνομικών της Ασφάλειας μαζί με την ΟΠΚΕ, 5 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας και 2 της ΕΜΑΚ από την Αθήνα, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους. Επίσης, στις έρευνες συμμετείχαν και εθελοντές της ομάδας «ΓΑΙΑ» Μάνης, καθώς και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που μαζί με αστυνομικούς και πυροσβέστες άρχισαν τις έρευνες σε όλους τους δρόμους και παράδρομους από την περιοχή της Καλαμάτας μέχρι και την Καρδαμύλη, χωρισμένοι σε ομάδες.

πληροφορίες eleftheriaonline.gr


Αρέσει σε %d bloggers: