Μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας τροπολογία

Μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας τροπολογίαΜε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε να υποστηρίξει τη θέση της ΠΟΠΕΚ για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης το θέμα της παράνομης διακίνησης καυσίμων (λαθρεμπόριο, νοθεία, κλοπή), αλλά και η καθυστέρηση εγκατάστασης του ηλεκτρονικού συστήματος εισροών – εκροών σε όλα τα στάδια διακίνησης και διάθεσης των καυσίμων.

Σε ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ αναφέρεται ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας και ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε να υποστηρίξει τη θέση της ΠΟΠΕΚ για τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή και παράλληλα θα ενταθούν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, της νοθείας και της κλοπής των καυσίμων.___

Αρέσει σε %d bloggers: