«Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας 25-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για την απόκτηση εμπειρίας».

itcom

Κλικ στην φωτογραφία για να υποβάλεις αιτηση

Το Κέντρο Εκπαίδευσης ITCOM STUDIES, πιστοποιημένο απο το υπουργείο παιδείας, συμμετέχει στη δράση με αντικείμενο «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας 25-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για την απόκτηση εμπειρίας».

Αν είσαι νέος 25-29 ετών, διαθέτεις κάρτα ανεργίας και χρειάζεσαι τρόπο να αποδείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες, ένα VOUCHER αξίας 2.280€ ή 2.550€ σε περιμένει! ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΏΡΑ!

30.000 άνεργοι νέοι 25-29 ετών θα ωφεληθούν από το νέο VOUCHER αξίας 2280€ ή 2550€. Μήπως είσαι ανάμεσά τους?ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΏΡΑ!

Εκπαιδεύσου στο αντικείμενο που σου ταιριάζει, απέκτησε τη θέση που σου αξίζει (450 ώρες) πληρώσου με το ποσό που θα ήθελες! (2.280€ αν είσαι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή 2.550€ αν είσαι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης). ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΤΏΡΑ!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση 80 ωρών (14 μέρες), πρακτική σε επιχείρηση σχετική με το αντικείμενο του ωφελούμενου 450 ώρες (3,5 μήνες) , αμοιβή 2280€ για απόφοιτους δευτεροβάθμιας-μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 2250€ για απόφοιτους ΤΕΙ,ΑΕΙ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).

Μετά το τέλος του προγράμματος δινεται κίνητρο στις επιχειρήσεις να μετατρέψουν την πρακτική σε πρόσληψη.

κανε Κλικ —>  για να υποβάλεις αιτηση

Το ITCOM STUDIES συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και σε προηγούμενη αντίστοιχη δράση του έτους 2013.

Την ομάδα του ITCOM STUDIES αποτελούν άτομα με βαθιά γνώση της αγοράς εργασίας καθώς και ικανότητες ενίσχυσης γνώσεων, δεξιοτήτων και ταλέντων των ωφελούμενων νέων.

Για μας ο κάθε ωφελούμενος είναι μοναδικός, αναλύουμε τις προσωπικές ανάγκες, φιλοξοξίες και κλίσεις του και προτείνουμε εταιρίες που τον καλύπτουν. Καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος είμαστε δίπλά του και τον καθοδηγούμε για την ομαλή ενταξη αλλά και ανάδειξη των ικανοτήτων του μέσα στην επιχείρηση, αυξάνοντας ετσι κατά πολύ τις πιθανότητες πρόσληψής του μετά το τέλος της πρακτικής.

κανε Κλικ —>  για να υποβάλεις αιτηση


Αρέσει σε %d bloggers: