Θα βγάλει την παρέλαση ο Παπούλιας;

παπουλιας

και στο στοίχημα

Κάνεις δεν ασχολείται πλέον με τον νυν ΠτΔ κ.Κάρολο Παπουλια αφού ούτε η κυβέρνηση δεν διαψεύδει την σχετική ονοματολογία που πήρε  να κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά θεωρεία με την μορφή διαρροής κυβερνητικών προθέσεων.

Η  μάλλον άκομψη αυτή εξέλιξη πυροδότησε πλήθος σχολίων και προκαλεί ρεπορτάζ ακομη και  σε ξένα δίκτυα. Μόνο τα στοιχήματα απουσιάζουν.

Υπό τον εύγλωττο τίτλο «Αριστερός σωτήρας» η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung γράφει για τις τελευταίες κινήσεις στο ελληνικό πολιτικό παρασκήνιο, γύρω από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπου «Αριστερός σωτήρας» είναι ο Φώτης Κουβέλης του οποίου το όνομα τις τελευταίες ημέρες, ολοένα και περισσότερο, εμφανίζεται στο προσκήνιο ως το όνομα που θα προτείνουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ-ανταπόκριση από την Αθήνα:
«Στο πόκερ για την Προεδρία Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος έχουν στο μανίκι ως άσσο τον Φώτη Κουβέλη, σημειώνει η εφημερίδα. Από κοινού με τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν συμπληρώνουν βέβαια τις 180 ψήφους που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου. Ελπίζουν ωστόσο στους 20 ανεξάρτητους βουλευτές που απεύχονται πρόωρες εκλογές, μιας και δεν έχουν ελπίδα επανεκλογής.


Αρέσει σε %d bloggers: