Αυτοκτόνησε αστυνομικός γιατί πίστευε ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της CIA

Αυτοκτόνησε αστυνομικός γιατί πίστευε ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της CIAΈνα τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, μια αυτοκτονία που συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στη Νεάπολη αλλά μόλις τώρα αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειές της.

Αστυνομικός που υπηρετούσε σε τμήμα της δυτικής Θεσσαλονίκης έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του λίγες ώρες αφότου η υπηρεσία του είχε ζητήσει να παραδώσει το όπλο του γιατί δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Εδώ και αρκετά χρόνια οι ψυχολόγοι της ΓΑΔΘ είχαν αφαιρέσει την άδεια οπλοκατοχής από τον αστυνομικό.
O αυτόχειρας είχε υπηρετήσει στην φρουρά πρώην Αμερικανού προξένου της Θεσσαλονίκης. Από τη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο και μετά είχε παρουσιάσει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά. «Μας έλεγε συχνά ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της CIA» αναφέρει συνάδελφός του. Στο αστυνομικό μέγαρο είναι γνωστό το περιστατικό κατά το οποίο ο άτυχος αστυνομικός επιτέθηκε φραστικά σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΓΑΔΘ ζητώντας του «να πάρει τους ρουφιάνους που τον παρακολουθούν έξω από το σπίτι του».
Αστυνομικοί που τον γνώριζαν τον περιγράφουν ως ένα καλό παιδί που απέκτησε εμμονές μετά το πέρασμά του από την φρουρά του Αμερικανού προξένου. Κανείς δεν περίμενε, ωστόσο, αυτή την κατάληξη.

Πηγή: thestival


Αρέσει σε %d bloggers: