Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Παπανδρέου αλλά η ασυλία του

Παρατήστε μας τώρα με τις στημένες κόντρες και δώστε τον Γιώργο στο Λαό

Δεν λέει να κοπάσει η αναταραχή από όσα έγιναν την Δευτέρα στο Ζάππειο στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν οι μετασεισμικές δονήσει θα συνεχιστούν αφού αποψε στο Ζάππειο θα γραφτεί το δεύτερο μέρος της ανοικτής κόντρας πλέον των Παπανδρεϊκών με τους Βενιζελικούς.

Σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος προέτρεψε τον πρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γρηγοράκος είπε:

«Αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση. Ο κ. Παπανδρέου κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε. Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν».

Κατηγόρησε επίσης οπαδούς του Γιώργου Παπανδρέου ότι τον αποδοκίμασαν όταν κατέβηκε στην Κρήτη. «Είναι οι ίδιοι, που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ».

Βγαίνοντας λίγο από τον μικρόκοσμο του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνει κάνεις εύκολα ότι το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Παπανδρέου αλλά η ασυλία και η πολιτική κάλυψη που του παρέχουν απλόχερα τα κόμματα της βουλής ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος!


Αρέσει σε %d bloggers: