Οι απίστευτες πιρουέτες της φρουράς στο Μπάκιγχαμ! (video)

Image

Εξαιρετικά σοβαρο καθήκον θεωρείται η φύλαξη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και όλοι μας λοιπόν γνωρίζουμε ότι έξω απο τα ανάκτορα πάντα υπάρχουν οι φρουροί της βασίλισσας. Πάντα σοβαροί και ακίνητοι με την κόκκινη στολή τους και το τεράστιο «αρκουδένιο» τους καπέλο – παραδοσιακό καπέλο απο γούνα αρκούδας

Ωστόσο πάντα θα υπάρχει η εξαίρεση που καθορίζει τον κανόνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση η εξαίρεση είναι όντως μια πραγματική εξαίρεση! Δείτε:

Ο εν λόγω φρουρός φαίνεται οτι βαρέθηκε να στέκεται ακίνητος και σκέφτηκε οτι ο χρόνος θα περνούσε πιο ευχάριστα – και γι’αυτον και για τους τουρίστες – εαν ενέτασε στην δίωρη βάρδια του και καποιες χορευτικές κινήσεις!

Αν και οι χορευτικές του κινήσεις άρεσαν στους τουρίστες το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας δεν εκτίμησε και τόσο την συμπεριφορά του φρουρού.

Μάλιστα όπως δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, την υπόθεση την εχει αναλάβει ήδη το τμήμα εσωτερικων υποθέσεων τονίζοντας οτι «όποιος δεν τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές των Ενόπλων Δυνάμεων θα υποστεί τις συνέπειες».

ΦΩΤΟ – Daily Mail
Επιμέλεια/Μετάφραση – OnAlert


Αρέσει σε %d bloggers: