Το ΠΑΣΟΚ σε… παρακμή

Το ΠΑΣΟΚ σε… παρακμήΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σαράντα χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και οι εκδηλώσεις για την επέτειο από την διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου αναδύουν οσμή παρακμής.

Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πολιτικό μέλλον του άλλοτε κραταιού Κινήματος, το οποίο εκτός των άλλων, έχει ως γνωστόν και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων κάποιοι εκ των οποίων (και από τη Λάρισα) έχουν στραφεί δικαστικά εναντίον του Κινήματος, διεκδικώντας δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, διαφαίνεται ότι υπάρχει και ζήτημα με τη στέγαση των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής στη Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Larissanet, τα μέλη της Ν.Ε. είναι ένα βήμα πριν αποφασίσουν την μετεγκατάσταση των γραφείων από το κτίριο της οδού Λαπηθών. Τα άνετα και ευρύχωρα γραφεία που κάποτε φιλοξενούσαν συνεδριάσεις οργάνων και οργανώσεων, είναι πλέον εκτός από ακριβά και αχρείαστα, αφού η κίνηση εκεί τουλάχιστον …περιορισμένη.

Όπως μαθαίνουμε σύντομα θα αρχίσουν οι αναζητήσεις για κάποιο μικρότερο και οικονομικότερο χώρο, που να συνάδει και με την απήχηση του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία.

Α.Ψ. / Έντυπη Larissanet


Αρέσει σε %d bloggers: