Γιακουμάτος: Μέχρι τέλη Οκτωβρίου στη Βουλή οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια

πράσινο

έρχεται ρύθμιση

Η δήλωση του υφυπουργού Ανάπτυξης ήλθε ως απάντηση σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη, η οποία τόνισε πως από το 2007 έως σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 230.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μέχρι τέλη Οκτωβρίου η κυβέρνηση θα έχει οριστικοποιήσει και θα καταθέσει στη Βουλή τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια», όπως δήλωσε στο Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Ασημίνας Ξηροτύρη.

Νωρίτερα, η κ. Ξηροτύρη κάλεσε την κυβέρνηση να δεσμευτεί συγκεκριμένα «για τη λύση αυτού του μεγάλου κοινωνικού προβλήματος που πνίγει» όπως είπε «καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας».

«Από το 2007 μέχρι σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 230.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση» σημείωσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης αντέτεινε ότι, η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά αγνοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες Έλληνες οφειλέτες και γι αυτό επεξεργάζεται την καλύτερη δυνατή λύση που θα τους ανακουφίσει.


Αρέσει σε %d bloggers: