Η Αγωνια των αγορών για την ανεξαρτησία της Σκωτίας είναι το όπλο μας για την μείωση του Χρέους!

154 -Μόλις τελειωσει το δημοψήφισμα στην Σκωτία θα είναι ο καιρός να ξεκινήσει  η αντίστροφη μέτρηση για το δικό μας.

Και το δημοψήφισμα μας θα έχει στόχο να γίνει το χρέος βιώσιμο και η Ελλάδα μας να αποκτήσει εκ νέου μέλλον και προοπτική.

Το αν θα γίνει ε πριν από από το δημοψήφισμα είτε μετά από αυτό ας το ορίσουν οι αγορές. Η αγωνία των αγορών για την ανεξαρτησία της Ελλάδος θα είναι το όπλο μας για την μείωση του Χρέους!


8 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

  • PAKIS on 13 Σεπτεμβρίου 2014 at 22:32

  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ,( ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)

  • Ισόνομος Πολίτης on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 10:05

  Τις «αγορές» τις μπάζεις εσύ στο σπίτι σου και δεν έρχονται εκείνες μόνες τους.. Αυτό είναι κανόνας! Το χθεσινό ζητούλικο «δώσε μου και εμένα μπάρμπα», σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μετουσιωθεί σήμερα στο «ηρωικό»:
  «Βρε άντε στα τσακίδια απ΄ εδώ….»
  Λογικά πράγματα…
  Σκεφτείτε την αγωνία και τα παρακάλια μας εκείνα του Απριλίου του 2010, του Ιουνίου του 2011 και του Φλεβάρη του 2012 και μετά «ηρωϊστείτε» (ας μου επιτραπεί ο νεολογισμός), όσο σας επιτρέπει η λογική σας και το κουράγιο σας.
  Έτσι είναι αγαπητοί μου εσείς του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, κλ «πατριώτες», «δημοκράτες» και «σοσιαλιστές,,» (αλλά από κοντά βέβαια ας μην ξεχνάμε και τους νεοναζί εθνικιστές της Χ.Α)…

  • PAKIS on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 11:53

  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ , ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 2012 Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ , ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ , ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. »ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΛΑ ΚΑΡΤ.

  • pap-net on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 12:25
   Author

  Κανένας δεν είχε πολιτική νομιμοποίηση να βάλει την χώρα στο μνημόνιο και κανείς δεν θα την έπαιρνε ποτέ.

  Το ότι δεν ρώτησαν την Ελλάδα και απαγόρευσαν να ερωτηθεί είχε να κάνει με το ότι δεν εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα μας αλλά τα δικά τους

  • Ισόνομος Πολίτης on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 13:06

  Ρωτήθηκαν οι αντιπρόσωποι του Λαού (και μάλιστα από την πολύ πρόσφατη τότε ετυμηγορία της 4/10/2009) και εκείνοι είπανε ΝΑΙ στην συντριπτική τους πλειοψηφία.
  Τίποτες δεν έγινε αυθαίρετα και αντιδημοκρατικά.
  Τι άλλο ?
  Στην Ελλάδα (και σύμφωνα με Ελληνικό Σύνταγμα), τα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ δεν έχουν Νομική ισχύ και κατά συνέπεια, δεν είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και δεσμευτικά…
  Αυτά ίσχυαν και ισχύουν στη Χώρα μας.
  Τι να κάνουμε?

  • PAKIS on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 13:39

  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΛΛΑΞΕ 100% ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ . Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ »ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ» ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

  • pap-net on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 16:42
   Author

  Τα δημοψηφίσματα πουθενά δεν έχουν Νομική ισχύ.

  Δίνουν πολιτική ισχύ που είναι απαραίτητη για να φέρεις ένα μνημονιο και να κάνεις παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας στην Τρόικα

  Αν δεν κάνεις το δημοψήφισμα και δεν έχεις την πολιτική νομιμοποίηση, σου παίρνει ο διάολος πάτερα κυριολεκτικά.

  Και ένας λαός που γράφει στα π@π@ρια του αν είχες κερδίσει εκλογές στις 4/10/2009, βγαίνει στου δρόμους και σε καραξεσκίζει
  ώσπου να μην έχεις τρύπα να κρυφτείς.
  Και εσένα και το κόμμα σου και όλο σου το σόι

  Αυτό κανουν τα δημοψηφίσματα και για αυτό είναι πανίσχυρα.

   • Ισόνομος Πολίτης on 14 Σεπτεμβρίου 2014 at 17:34

   Στην Ελλάδα όπως έχω γράψει επανειλημμένα εδώ, υπάρχει Συντεταγμένη Πολιτεία..
   Το αν ΟΛΟΙ είμαστε ανεξαιρέτως συμμορφούμενοι ή όχι, αυτό επαφίεται σε μας τους ίδιους.
   Τι νόημα έχουν οι φασαρίες και οι αναταραχές με διάφορα δημαγωγικά και ανίσχυρα δημοψηφίσματα, όταν κλονίζεται η κρατική μας οντότητα και διακυβεύεται η εδαφική μας ακεραιότητα, από σοβαρότατους οικονομικούς λόγους?
   Στο μόνο που πρέπει με εντιμότητα να συμφωνήσω εδώ είναι σε αυτό που γράφει ο σχολιαστής PAKIS:
   Η Χώρα πριν από την υπογραφή του μνημονίου, έπρεπε να πάει σε Γενικές Βουλευτικές Εκλογές μιας και προηγήθηκε εκείνο το αλήστου μνήμης:
   «Λεφτά υπάρχουν» του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου..

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: