Χαροπαλευει φίλαθλος του Εθνικού μετά από σοβαρά επεισόδια σε αγώνα!

Κρήτη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση φίλαθλος του Εθνικού μετά από σοβαρά επεισόδιαΣτο γήπεδο της Αλικαρνασσού στην Κρήτη

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος με σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα

Διασωληνωμένος – σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση – νοσηλεύεται ο φίλαθλος του Εθνικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από επεισόδια

στο γήπεδο της Αλικαρνασσού, όπου ο τοπικός Ηρόδοτος «φιλοξενούσε» τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα, γύρω στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδια στην εξέδρα, όταν λιγοστοί οπαδοί του Ηροδότου -από την απέναντι κερκίδα- πήγαν στην κερκίδα όπου βρίσκονταν 15-20 φίλαθλοι του Εθνικού.

Εκεί προσπάθησαν να πάρουν το πανό που κρατούσε ο εν λόγω φίλαθλος του Εθνικού, χτυπώντας τον με μπουνιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από προτροπή του αρχηγού του Εθνικού, Μανώλη Λύγκου, προς το διαιτητή της αναμέτρησης, με το γιατρό του Εθνικού να προσφέρει, αρχικά, τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο φίλαθλο, μέχρις ότου να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – που στο μεταξύ είχε κληθεί – προκειμένου να τον μεταφέρει στο «Βενιζέλειο» Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως γνωστοποίησε η πλευρά του Εθνικού, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κατσούλη κάτοικο Πειραιά, ο οποίος κρατιέται στην ζωή με τεχνητά μέσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για τον 37χρονο Κωνσταντίνο Λόλη, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και μάλιστα έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Ο Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – με πιθανή εσωτερική αιμορραγία, ενώ ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος, βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ επισκέφτηκε και το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Ο δράστης της δολοφονικής αυτής ενέργειας – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – έχει συλληφθεί.

Με πληροφορίες από: www.epoli.gr.

 


Αρέσει σε %d bloggers: