Πλήθος κόσμου και συνάδελφοι στην κηδεία του Ηρωα πυροσβέστη!

201409151535306174Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης πραγματοποιήθηκε  η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 33χρονο αρχιπυροσβέστη Ματθαίο Μάντζιο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στη συνοικία Ηπειρώτικα της Λάρισας.

Στην τελετή έδωσαν το παρών και δεκάδες συνάδελφοι, οι οποίοι ήρθαν να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής στον ηρωικό πυροσβέστη, ενω παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου, ο υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος υποστράτηγος Δημήτριος Πιεράκος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Κέλλας, ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος κ.α.

Ο Ματθαίος Μάντζιος έπεσε εν ώρα καθήκοντος, την ώρα της μεγάλης φωτιάς σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, όπου έχασε τη ζωή της και μια 44χρονη γυναίκα.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, η μνηστή και οι συγγενείς του 33χρονου αρχιπυροσβέστη, οι οποίοι ακόμη και τώρα αδυνατούν να πιστέψουν το τραγικό συμβάν.

ΦΩΤ. LARISSANET//TAΣΟΣ ΤΖΕΖΑΪΡΛΙΔΗΣ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Αρέσει σε %d bloggers: