Παραδέχθηκε συνεννοήσεις με τη Χρυσή Αυγή ο Μπαλτάκος

Παραδέχθηκε συνεννοήσεις με τη Χρυσή Αυγή ο ΜπαλτάκοςΕπαφές με τη Χρυσή Αυγή παραδέχθηκε ότι είχε και μάλιστα σε καθημερινή βάση – αν και το αποδίδει και στη γειτνίαση των γραφείων τους – ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος.

Ο κ. Μπαλτάκος επιβεβαίωσε σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών σύμφωνα με το οποίο είχε επαφή με συνεργάτη του Ηλία Κασιδιάρη δίνοντας “γραμμή” για δύο συγκεκριμένες ψηφοφορίες.

Ο αποπεμφθείς – μετά το βίντεο Κασιδιάρη – γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, είπε πως συνομιλούσε καθημερινά με τον συνεργάτη του χρυσαυγίτη βουλευτή επειδή ήταν κοντά τα γραφεία τους και προσθέτει ότι μιλούσε και με άλλα κόμματα πλην του ΚΚΕ.

Όσο αφορά το θέμα της τροπολογίας του κ. Ρουπακιώτη, ο κ. Μπαλτάκος παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια κατ’ αρχήν συνεννόηση τόσο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όσο και με τη Χρυσή Αυγή να καταψηφιστεί αυτό το άρθρο γιατί όπως είπε ήταν θέμα εθνικό για εκείνον.

Ως προς την τροπολογία των βουλευτών για τα Σώματα Ασφαλείας και ότι στις Σχολές αυτές πρέπει να μπαίνουν μόνο Έλληνες ο κ. Μπαλτάκος παραδέχεται ότι είπε στον κ. Κασιδιάρη ότι αφού λέτε ότι είστε πατριώτες θα πρέπει να ψηφίσετε αυτή την τροπολογία που καταθέτει η ΝΔ.


Αρέσει σε %d bloggers: