Παρέμβαση Βενιζέλου στο Βατικανό να μη δεχτεί ο Πάπας τον Αλέξη Τσίπρα. Πόσο κάτω ακόμα;

Εφημερίδα των ΣυντακτώνΠαρέμβαση Βενιζέλου στο Βατικανό να μη δεχτεί ο Πάπας τον Αλέξη Τσίπρα. Πιέσεις Σαμαρά σε καναλάρχες να «γειώσουν» την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ. Θα αδειάσουν οι τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο πρωθυπουργός. Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει το Ασφαλιστικό, δήλωσε ο Βρούτσης.

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος οι προσπάθειες του Μαξίμου να ανακόψει τις δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ με κινήσεις στο παρασκήνιο, την ώρα

που η κυβέρνηση επιχειρεί να «κρυφτεί» από τις αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» για τις άμεσες και αγαστές σχέσης καθοδήγησης μεταξύ του Τάκη Μπαλτάκου και της Χρυσής Αυγής.

Στριμωγμένη στη γωνία βρίσκεται η κυβέρνηση, που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους και να εμποδίσει τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ με «βρόμικα», παρασκηνιακά μέσα.

Έκθετοι ο πρωθυπουργός και το υπουργείο Εξωτερικών από τη νέα παρέμβασή τους στο Βατικανό, ενώ κορυφαίοι υπουργοί συνεχίζουν να σπέρνουν «σενάρια καταστροφής» για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από την Αριστερά.

Αναστατωμένοι από τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Πάπα, Σαμαράς και Βενιζέλος επιδόθηκαν σε έναν βρόμικο πόλεμο εναντίον του και δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του ΥΠΕΞ για να τη ματαιώσουν

Η προσπάθεια για ματαίωση της συνάντησης του Τσίπρα με τον Πάπα είναι άλλο ένα δείγμα του κυβερνητικού πανικού, μετά τις παρεμβάσεις του Μαξίμου στα κανάλια και την ακατάσχετη κινδυνολογία για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Άπραγος ο Ευάγγελος Βενιζέλος τηλεφώνησε ξανά στον Αντώνη Σαμαρά επεξεργαζόμενος πώς θα «απαντήσει» η δικομματική στην πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνομιλία του με τον πρωθυπουργό είχε αποτέλεσμα: «Θα πάρω τηλέφωνο εγώ τον Λοβέρδο να δούμε αν έχει έτοιμο το νομοσχέδιο για τις μη ορθόδοξες Εκκλησίες. Ηταν να το φέρει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Αρέσει σε %d bloggers: