Ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς στον Βύρωνα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 31χρονο

Τα στοιχεία και φωτογραφία του νεαρού άνδρα που συνελήφθη μετά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε γκαράζ στην περιοχή του Βύρωνα, και ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ άλλων και για ένταξη σε «τρομοκρατική οργάνωση» έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Παρασκευής η

Αστυνομία.

 Η κάμερα στοχεύει στο γκαράζ Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται για τον 31χρονο Σταμπούλο Αντώνη του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα.

Παράλληλα, με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πρόδωσε η ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει ο Νίκος Μαζιώτης για να υπογράψει το συμβόλαιο μίσθωσης του γκαράζ.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ δεν έχει μιλήσει καθόλου ελληνικά στους αστυνομικούς αλλά ιταλικά, κάνει διάφορες γκριμάτσες και γενικά δεν είναι συνεργάσιμος.

Ο συλληφθείς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να λογοδοτήσει στον ανακριτή την Κυριακή.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.

 


Αρέσει σε %d bloggers: