Αλλαγή ηγεσίας ζητούν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Picture 0 for Ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ: Απόσυρση Κουβέλη ζητούν οι βουλευτές

Ραγδαίες εξελίξεις

Χθες βράδυ η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος σε μια μη προγραμματισμένη συνάντηση αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από τον πρόεδρο του κόμματος να αποχωρήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κοινοβούλευτική ομάδα ο κ. Κουβέλης ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να απαντήσει στους βουλευτές.

Επίσης ο κ. Κουβέλης τους κάλεσε να επιχειρηματολογήσουν στην πρότασή τους και εκείνοι ανέφεραν πως μόνο με αυτόν τον τρόπο η Δημοκρατική Αριστερά θα μπορέσει να ανακάμψει και να περάσει σε μια νέα φάση. Ο κ. Κουβέλης δεσμεύτηκε πως σήμερα, την τρίτη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου, θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

Στην συνάντηση των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας συζητήθηκε ακόμα και το ποιος θα μπορούσε να είναι ο διάδοχος του προέδρου του κόμματος. Ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκε η πλειοψηφία ήταν ο Γιάννης Πανούσης, ο οποίος όμως φέρεται να απάντησε αρνητικά – τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Αμέσως μετά οι βουλευτές του κόμματος κάλεσαν τον Νίκο Τσούκαλη να αναλάβει να βγει μπροστά. Ο κ. Τσούκαλης έδειξε ενδιαφέρον, όμως είπε πως θα κάνει το βήμα και θα θέσει υποψηφιότητα μόνο στην περίπτωση που ο κ. Κουβέλης αποσύρει τη δική του.


Αρέσει σε %d bloggers: