Ιντερνετικός καβγάς Τατσόπουλου-Ραχήλ Μακρη που μας αρεσει πολύ

Αρκετά με τους κρυόκωλ@υς και τους αποστειρωμένους που βγάζει ο πρετεντέρης και ο Ιορδάνης στο MEGA σαβατοκυριακό ή ο Μαλης στο «Κυριακή με δράση» . Η Δημοκρατία έχει αλλάξει με τα Social media και ευτυχώς δηλαδή για κινδύνευε να μουχλιάσει

Στο…. Facebook πιάστηκαν ο Πέτρος Τατσόπουλος με την Ραχήλ Μακρή. Οι δυο βουλευτές έστησαν διαδικτυακό καβγά μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με την βουλευτή των ΑΝΕΛ και με αφορμή μια ανάρτηση του ανεξάρτητου βουλευτή.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook: «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δυο ψεκαστικά αεριωθούμενα».

Η αντίδραση της βουλευτού των ΑΝΕΛ ήταν άμεση. «Ο Τατσόπουλος βλέπει παντού γάμους και χαρές, προσδοκώντας τη δική του προίκα από Ελιές και Ποτάμια», έγραψε στο Facebook η Ραχήλ Μακρή.

«Ψάξε αλλού για προικοθήρες. Στον καθρέφτη σου ίσως», ήταν η απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή, και ακολούθησαν τα εξής:

Διαβαστε περισσότερα στο :  iefimerida.gr


Αρέσει σε %d bloggers: