Κοινό αντιμνημονιακο μέτωπο εβγαλε η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Τι αποφασίστηκε στην συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Κοινό αντιμνημονιακο πατριωτικό μέτωπο εβγαλε η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει την πρόταση των Ανεξαρτήτων

Ελλήνων για τα «κόκκινα δάνεια» είπε ο Αλέξης Τσίπρας – «Ο δημόσιος διάλογος με το ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστεί» είπε ο κ. Καμμένος, ενώ σχετικά με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα περί χρηματισμού βουλευτών δήλωσε πως «είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε μέρες του ΄65»

Την απόφαση να υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο, κατά τη συνάντησή τους νωρίτερα, στο γραφείο του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Βρίσκεται σε παράλληλο μήκος κύματος με τις δικές μας προγραμματικές θέσεις όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ για την αναγκαία εξυγίανση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και προκειμένου να υπάρξει προοπτική τόνωσης της ρευστότητας», ανέφερε ο κ. Τσίπρας για την των ΑΝΕΛ πρόταση για τα κόκκινα δάνεια.

Ο κ. Καμμένος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τσίπρα για την αποδοχή της πρότασής του, τόνισε: «Κάνουμε ένα δημόσιο διάλογο, έντιμο διάλογο, ανοιχτό διάλογο, μπροστά στις κάμερες. Αυτόν τον δημόσιο διάλογο θα τον συνεχίσουμε για να βρεθεί η καλύτερη λύση για το καλό των Ελλήνων» και συνέχισε: «Μπορούμε να βρούμε τα κοινά σημεία κρατώντας ο καθένας τις δικές του «κόκκινες γραμμές» για να προχωρήσουμε στο αύριο». «Υπάρχει άλλη λύση, η οποία δεν εξαρτάται από την κ.Μέρκελ και τους δανειστές» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

«Πρέπει να οδηγηθεί η χώρα στην ανόρθωση και μαζί της τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Δυστυχώς, η χώρα έχει αυτά τα αρνητικά ρεκόρ», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αμφότεροι οι δύο αρχηγοί, επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να αποτελέσουν τροχοπέδη στα κυβερνητικά σχέδια για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς τη μεσολάβηση εκλογών.

Τέλος, σχολιάζοντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα περί χρηματισμού βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε μέρες του ΄65. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει πράγματι την έρευνα για αυτήν τη βρώμικη περίοδο, αν και όλοι οι πολίτες έχουν καταλάβει από πριν τι συνέβη».


Αρέσει σε %d bloggers: