Οι πολιτικοί ξέχασαν την Λίστα Λαγκαρντ και ψάχνουν 415 δημοσίους υπαλλήλους!

Κόντρα δημοσίων υπάλληλων με πολιτικούς για το ποιοι έβγαλαν τα πιο πολλά εξω

Οι πολιτικοί ξέχασαν την Λίστα Λαγκαρντ και ψάχνουν 415 δημοσίους υπαλλήλους! Η Λίστα Λαγκαρντ και η μεταφορά εμβασμάτων στο εξωτερικό είναι το ίδιο ακριβώς έγκλημα.

Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μια κόντρα  δημοσίων υπάλληλων με πολιτικούς για το ποιοι έβγαλαν τα πιο πολλά έξω.

Οι πολιτικοί έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι όλοι είναι το ίδιο κλέφτες.

Ειδικότερα ψάχνουν 415 δημοσίους υπαλλήλους!

Στη δικαιοδοσία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) περνά ο έλεγχος υψηλών τραπεζικών εμβασμάτων στο εξωτερικό για 415 δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το Δημόσιο για διάφορους λόγους.

Ελέγχονται δημόσιοι υπάλληλοι με εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ μετά το 2009 04/12/2013 10:49

 

Παράλληλα, το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) συνεχίζει τον έλεγχο επί των δημοσίων υπαλλήλων που συνεχίζουν να υπηρετούν.

Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο της εντολής που έδωσε τον Δεκέμβριο του 2013 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης για τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης των δημοσίων υπαλλήλων που έστειλαν χρηματικά εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια.

Όπως ενημερώθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΕΔΔ Παρασκευά Νομικό, συνολικά 5.260 υπάλληλοι του Δημοσίου, οι ίδιοι ή και με τους/τις συζύγους τους, από το 2010, έστειλαν μέσω εμβασμάτων σε τραπεζικά ιδρύματα της αλλοδαπής αθροιστικά το ποσό του 1,45 δισ. ευρώ.

Σχεδόν οι μισοί εξ αυτών είναι εκπαιδευτικοί όλων των κατηγοριών και βαθμίδων, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως υπάλληλοι των Υπουργείων Υγείας (κυρίως γιατροί), Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Υποδομών και των ΟΤΑ.


2 Σχόλια

    • PAKIS on 30 Οκτωβρίου 2014 at 21:07

    ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.

    • Astrexas on 30 Οκτωβρίου 2014 at 21:34

    Η υπαρξη της λιστα Λαγκαρντ δεν αθωωνει κανεναν.

    Υπαρχουν και υπηρξαν επιορκοι δημοσιοι λειτουργοι…που εχουν τεραστιες ευθυνες για το καταντιμα της Ελλαδας.Ενα μικρο ποσοστο ,αλλα υπαρχουν.Η παραδειγματικη τους τιμωρια για να ξαναβρει τον δρομο της η Ελλαδα ειναι αναγκαια.

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: