Λαζόπουλος: «Σκοπός του Θεοδωράκη να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε για ακόμη μια φορά την άποψη του για τον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας ότι, «Ο Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας».

Σε συνέντευξη του στον Real Fm, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε το πολιτικό τοπίο της χώρας και κατακεραύνωσε τον Σταύρο Θεοδωράκη και «Το Ποτάμι».

Λαζόπουλος: «ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων».

Λαζόπουλος : Τον Θεοδωράκη «τον προωθούν τα συγκροτήματα»

«Σκοπός του είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα. Εγώ δεν ακούω τα λόγια του, βλέπω τις προθέσεις του. Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν – σκοπίμως- οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Το κόμμα του ήταν η συνέπεια της αποτυχίας της «Ελιάς»».

Πριν λίγες εβδομαδες ο Λαζοπουλος είχε πει:

«Ο Θεοδωράκης εκπροσωπεί ακριβώς αυτόν τον τύπο του εναλλακτικού κουλτουριάρη που κατά βάθος είναι πολύ απλός. Είναι αυτό το «νέο», το «trendy» και το «low profile», που ενώ έχει τόσα χρήματα πάει με σακίδιο στη δουλειά του και το νέο του υπόδημα χαράζει καινούρια τάση στην υπεραστική τάση, όπως την ονομάζω. Όλοι αυτοί της Μυκόνου έχουν πάρει τα σακίδια και τρέχουν σε εναλλακτικές καταστάσεις. Δε θέλω να τον προσβάλω, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης μου μοιάζει πιο χαζός ακόμη κι απ’ τον Γιωργάκη κι αυτό είναι η ύψιστη προσβολή που μπορώ να σκεφτώ για άνθρωπο».

Newsbomb

1 Σχόλιο

  • Ισόνομος Πολίτης on 31 Οκτωβρίου 2014 at 23:15

  Δεν λησμονώ το κότερο Therapin και τους επιβάτες του……. με προορισμό τη Μύκονο τον Ιούνιο εκείνον του 2001 …….
  «Μη κρίνετε ίνα μη κριθείτε κύριε Λαζόπουλε…»
  Παρεμπιπτόντως ο δικηγόρος κ. Κούγιας πρόσφατα δήλωσε:
  «Mου χρωστάει μεγάλη χάρη ο Λαζόπουλος για εκείνη την υπόθεση».
  Συνειρμικά λοιπόν:
  Λαζόπουλος – Τσίπρας – Σύριζα – κομματική υποστήριξη – σάτυρα προς πάσαν κατεύθυνση…….. και τα «ρέστα»… δικά σας…
  (Να μη θεωρηθεί ότι στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνω οποιαδήποτε θέση (υπέρ ή κατά) σχετικά με τον «Σταύρακα» με το σακίδιο………
  Ο καιρός θα δείξει και γι΄ αυτόν και για τις «προκοπές» του…

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: