Νέα κίνηση πανικού απο ανεξάρτητους Μνημονιακούς ενόψει εκλογών!

tumblr_inline_n8pyogoOgv1ro2eun

Έρχονται εκλογές για του Μνημονιακούς και μερικοί είναι απομονωμένοι.

Η χθεσινή παρέμβαση 5 ανεξάρτητων Μνημονιακών βουλευτών, δεν έγινε τυχαία αφού σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θα ακολουθήσει ακόμα μια τις επόμενες ημέρες.

Εδώ και καιρό όλοι τους συζητούν έντονα για τη δημιουργία νέας κοινοβουλευτικής ομάδας. Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος μιλούν μαζί εδώ και πολύ καιρό και αναζητούν ήδη

ακόμα… 5 βουλευτές για να σχηματίσουν κοινοβουλευτική ομάδα.

Το επόμενο διάστημα οι Ανεξάρτητοι μνημονιακοί είναι αναγκασμένοι να στηρίξουν την επιλογη της ΝΔ για  πρόεδρο  ώστε να αποφύγουν τις εκλογές και αμέσως μετά να πληρώσουν ολομόναχοι, εντελώς απομονωμένοι -και εκτός κομματικής ομπρέλας και προστασίας-  το τίμημα  για την  στήριξη που έδωσαν στην ΝΔ τόσα χρόνια.

Εντελώς απομονωμένοι Μνημονικοί Alert

Με ποιους συζητούν; Έχουμε και λέμε: Μάρκος Μπόλαρης, Κατερίνα Μάρκου, Μίμης Ανδρουλάκης, Πάρις Μουτσινάς και Νίκη Φούντα!

«Προετοιμάζουμε την κοινοβουλευτική ομάδα που κινείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Οι παρεμβάσεις μας θα έχουν και συνέχεια» δήλωσε στα parapolitika ο Βασίλης Οικονόμου, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως ήδη προχωρούν οι διεργασίες για κοινή κάθοδο στις εκλογές: «Ναι, μιλάμε για κοινή κάθοδο. Θα ενώσουμε όλες τις κινήσεις μας» είπε χαρακτηριστικά.


Αρέσει σε %d bloggers: