ΠΑΣΟΚ: « Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή .»

PASOKΣχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι «Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή.  Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές αλλά Εθνική Σταθερότητα, για να αλλάξει σελίδα…» ενω κάνει λόγο για «απαξίωση της συνταγματικής νομιμότητας και των δημοκρατικών θεσμών για μικροκομματικές

σκοπιμότητες» από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΣΟΚ: « Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή . »

«Ευτυχώς για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, το Σύνταγμά μας δεν προβλέπει μεθοδεύσεις, όπως αυτές που συνέλαβε η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και πήγε ο κ. Τσίπρας να πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας χωρίς να αντιλαμβάνεται το θεσμικό ρόλο του αρχηγού του κράτους σε ένα κοινοβουλευτικό πολίτευμα όπως το δικό μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Ακόμη, το ΠΑΣΟΚ καλεί την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να επανεξετάσει τη θέση του κόμματος και ο Αλ. Τσίπρας να αποδεχτεί το διάλογο και τη συνεννόηση εν όψει της σκληρής  διαπραγμάτευσης «για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, τα μνημόνια και την τρόικα».

«Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να εκλεγεί από την παρούσα Βουλή. Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές αλλά Εθνική Σταθερότητα, για να αλλάξει σελίδα και να πετύχει μια ολοκληρωμένη συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για την οικονομική της Ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία» προειδοποιεί το ΠΑΣΟΚ.

Πληροφορίες  από Καθημερινή


1 Σχόλιο

    • ΜΑΚΑΟ on 3 Νοεμβρίου 2014 at 21:15

    ΝΑΙ ΑΜΕ… ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ??

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: