Από το νέο έτος και να δούμε οι «διορθώσεις» στους μισθούς στρατιωτικών, επιστολή στον Σαμαρά.

Image

Ούτε τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν οι στρατιωτικοί με τους ελαφρώς βελτιωμένους μισθούς που τους είχαν υποσχεθεί. Κι όταν λέμε ελαφρώς μιλάμε για “διορθώσεις” της τάξεως των 12 ευρώ για τους χαμηλόβαθμους.

Πέρασε ο χρόνος λέει η ΠΟΕΣ με επιστολή

Η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα έμπαιναν αυτές οι “διορθώσεις” στους λογαριασμούς των στρατιωτικών τον Νοέμβριο. Όπως επισημαίνει σε ανοικτή της επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, επιπλέον χρήματα δεν πρόκειται να μπουν στους μισθούς ούτε τον Δεκέμβριο!

Η επιστολή :

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης
κ. Αντώνη Σαμαρά
Κε Πρόεδρε.
Ήδη πέρασε ο χρόνος μέσα στον οποίο οι οικονομικές Υπηρεσίες των Γενικών Επιτελείων θα έπρεπε να συντάξουν τα απαιτούμενα οικονομικά στοιχεία και να τα αποστείλουν στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, προκειμένου, και σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφασης της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η μισθοδοσία των Ελλήνων στρατιωτικών να επανέλθει, με το μισθό του Δεκεμβρίου 2014, στη μισθολογική τάξη της 31-7-2012, όπως ο ίδιος πολλάκις υποσχεθήκατε και δεσμευτήκατε.

Για ακόμη μια φορά κάμπτονται οι ελάχιστες επιφυλάξεις και υποχωρήσεις των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτικών και των οικογενειών τους και επιβεβαιώνονται, δυστυχώς για κάποιους, οι δυσοίωνες εκείνες προβλέψεις που ομιλούσαν για υποσχέσεις που θα πέσουν στο κενό.
Κε Πρόεδρε.

Σας διαβεβαιώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο χρόνος ολοκληρώθηκε και η δικαιοσύνη θα έχει τον πρώτο και κύριο λόγο. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει τις ενέργειες και πράξεις ενός εκάστου, ενώ ο Ελληνικός λαός θα αποδώσει τα δέοντα.

πηγή


Αρέσει σε %d bloggers: